مادیان
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2011 , March 27 #1 مادیان پیوست ها persian asil horse (5).jpg 39.5 کیلوبایت · بازدیدها: 11
مهرزاد بیرگانی Member 2011 , March 30 #2 کره سزار مالکیت اقای کیانی(کارخانه شیر قلعه تل) اسمش هم فردخت هست
امید زمانی Active member 2011 , April 20 #5 گودرز؟ ؟:dodgy:چه اتفاقاتی که نمی افته . گودرز کی مادیون پر میکرد؟
khosro.a Member 2011 , April 20 #6 امید زمانی گفت: گودرز؟ ؟:dodgy:چه اتفاقاتی که نمی افته . گودرز کی مادیون پر میکرد؟ کلیک کنید تا باز شود... یعنی گودرز تا الان هیچ کره ای نداده؟!!
امید زمانی گفت: گودرز؟ ؟:dodgy:چه اتفاقاتی که نمی افته . گودرز کی مادیون پر میکرد؟ کلیک کنید تا باز شود... یعنی گودرز تا الان هیچ کره ای نداده؟!!
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2011 , April 21 #7 یک گودرز عرب بود 6-7 سال پیش تو کردان همون اگر باشه که مرده
امید زمانی Active member 2011 , April 21 #8 گودرز ( انسیاتور*حجله ) 2 سال پیش مرد و این سالهای آخر مادیان پر نمی کرد . فکر کنم درشت ترین عرب ایران و خیلی زیباتر از وحید
گودرز ( انسیاتور*حجله ) 2 سال پیش مرد و این سالهای آخر مادیان پر نمی کرد . فکر کنم درشت ترین عرب ایران و خیلی زیباتر از وحید
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2011 , April 21 #9 همونه اون موقع نیله سیاه بود تقریبا 8 سال پیش. و درشت باشگاه هنرمندان کردان./ چند بارم سوارش شدم.
حامد Member 2011 , April 21 #10 گودرز زماني كه مرد در تملك آقاي كياني (كارخانه شير قله تل) بود و اين كره الان حدود 1.5 سال داره و 11 ماه تو شكم مادر پس درسته كه گودرز 2 سال پيش مرده
گودرز زماني كه مرد در تملك آقاي كياني (كارخانه شير قله تل) بود و اين كره الان حدود 1.5 سال داره و 11 ماه تو شكم مادر پس درسته كه گودرز 2 سال پيش مرده