اتفاقا خیلی برای خودم هم جالب بود :dodgy:
تعداد انگشت شمار هندلر تو این مسابقه بود .
شایعی- عقیل عسکری- بیرگانی- خانم حسین پور و چند نفر دیگه که روی هم رفته کمتر از 10 نفر بودند :blinksmiley:
اولا خانوم حسین پور فقط اسب نشون میدن (اون هم فقط مادیون) و برای افراد خارج از اهواز نمیتونه اسب تمرین بدهاسبهایی که آقای عسگری و شایعی و خانم حسین پور هنلری کردن اسبهایی بودن که از چند وقت پیش خودشون باهاشون کار میکردن برای مسابقه.
اولا خانوم حسین پور فقط اسب نشون میدن (اون هم فقط مادیون) و برای افراد خارج از اهواز نمیتونه اسب تمرین بده
دوما اکثر اون اسبها رو من تمرین دادم و به صلاح دید آقای شایعی چندتا رو ایشون نشون دادن
سومآ بنده عسکری هستم نه عسگری
خسرو جان چرا فوری جبهه میگیری؟ من گفتم ایشون اسبی رو برای مسابقه تبریز تمرین نداده و نوشتار درست فامیل خودم رو گفتماولا" من نگفتم ایشون تمرین دادن و منظورم شما و آقای شایعی بود چون این خانم قبل از مسابقه تبریز نبودن که بخوان اسبارو تمرین بدن.
دومآ" آقای عسکری اینجوری نمیشه بیا منو بزن جون داداش.
شما اینجا 3 نفر رو اسم بردی که اسبهایی رو نشون دادند که خودشون تمرین دادند و اسم این خانوم هم توی این نامها هست این یعنی ایشون اسبی رو نشون داده که خودش تمرین دادهاسبهایی که آقای عسگری و شایعی و خانم حسین پور هنلری کردن اسبهایی بودن که از چند وقت پیش خودشون باهاشون کار میکردن برای مسابقه.