علی واحدی
Active member
بله دقیقا و متاسفانه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♘ امیرحسین ♞ گفت:درد اینه که پیرترین که باید با اخلاقترینم و دلسوزترین باشه, کثیفترینه!!!
فکر میکنم منظورمو میدونید کیه
بله دقیقا و متاسفانه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♘ امیرحسین ♞ گفت:درد اینه که پیرترین که باید با اخلاقترینم و دلسوزترین باشه, کثیفترینه!!!
امیر حسین جان اینکه کیه و چه کسانی هستند زیاد مهم نیست. مهم اینهکه هستند و افراد و مدیران و مربیان دلسوز و صالح و حتی شاگردان باید با روش درست خط کج این افراد را یا راست کنند یا قطع نمایند.♘ امیرحسین ♞ گفت:درد اینه که پیرترین که باید با اخلاقترینم و دلسوزترین باشه, کثیفترینه!!!
بله دکتر جان دقیقا همینطوره. متاسفانه تمام آنهایی که از دکتر دعوت کرده بودند به پیش بین رای دادند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دکتر غفاری گفت:ممنونم از تصحیح شما برادر عزیز تعداد رای ها را که یادتان هست 14 به 3 درست است پس دو رای از 3 رای به آقای ریاحی اگر متعلق به خواهران رخشان باشد چه شود !؟ پس آنهایی که از دکتر دعوت کرده بودند هم به پیش بین رای دادند ! بله ؟
مازیار گفت:1-اولا بنده از اسبی که اقای کامران ذنوبی برایم آورده بسیار راضی هستم و تا کنون مادیانی به این اندازه زیبا در ایران مشاهده نکردم و ازدوست ومربی خوب خود { کامران ذنوبی } بسیار ممنون هستم و برای من ثابت شد که هر دو افایان ذنوبی بسیار اسب شناس می باشند
2-به من گفته شد که به حاشیه نروم اما در این سایت تا توانسته بودند از افای ذنوبی و حتی پسر 10 ساله او نیز بد گویی کرده اند البته من شما را مقصر نمیدانم زیرا شما اصلا به علم سواری وارد نیستید اگر حتی الفبای سواری را می دانستید میفهمیدید که پوریا بسیار زیبا و فنی و با حس بالا سواری میکند بطوریکه یکی از بهترین مربی های تهران {هومایون وجدانی} برای سواری بدون نقص وی به او یک کلاه 500000 تومانی جهت تشویق کادو داد { کاری که ما شیرازی ها باید می کردیم ولی متاسفانه یجای آن .......} توجه کنید من شما را بجهت ندانستن علم سواری وشعور تشخیص سواری زیبا محکوم نمیکنم {دکترای دامپزشکی لزوما نباید سوارکاری بداند} اما شما را به عدم شعور انسانی و ساختن حاشیه و دروغ نسبت به آقای ذنوبی محکوم می کنم
3-طی تخقیقات کاملی که انجام داده ام و پرسجو از اقایان محمدزضا صادفیان و عباس محمدی به این نتیجه رسیدم که زدن اسب آفای صادقیان کار یکی از سوارکاران محلی بوذه و زدن کره اصلا وجود نداشته و مطلب فوق فقط دروغی بیش نبوده و کره مورد نظر به مالکیت دکتر عربنیا هماکنون تحویل آقای ذنوبی می باشد
4- باید به همه آنانیکه یادشان رفته بگویم شاگردان زیر که توسط آقای ذنوبی تعلیم یافته اند در کلیه مسابقاتی که انجام شده حتی بالا تر از دیگر مربیان قرار گرفته اند:
1-یاور صیادی 2-علی چهدری 3-علی مقصودی .........که هرگز ادعای مربیگری نیز نکرده اند
5-البته شما که پشینه سواری ندارید نباید به آقای ذنوبی با 30سال پیشینه سواری {دارنده مقام کشوری توسط خودشان و برادرشان و پسرشان } حسادت کنید به خاطر بیاورید که ایشان اولین مربی مدرک دار استان می باشند و باید اکنون در سمت کمیته پرش استان از تجربیات ارزنده ایشان نهایت استفاده را به عمل آورد
6-با توجه به آشنایی من از آقای ذنوبی که به 30 سال پیش میرسد {از زمانی که در آب باریک سواری میکردیم } دریافتم که فقط او می تواند با مادیان وارداتی من کار کند
hasti گفت:متاسفم برای شیرازی که به شهر علم و ادب معروفه ولی سوارکاراش با این لحن با هم صحبت می کنن ،حداقل بس کنید و بیشتر از این آبروی شیراز و سوار کاریشو نبرید
به جای این حرفا از انتقادای مطرح شده استفاده کنید و سعی کنید دور از جو و گروه های حاکم بر سواری شیراز صادقانه به فکر پیشرفت شهر و رشتتون باشید
در ضمن کسی در مورد مادیون شما صحبتی نکرده بود و شما مختارید اونو به هر کسی که میخاین بسپارید
ببینیم و تعریف کنیم!ناشناس گفت:بهتره دیگه تاسف نخورید چون که با برگذاری جلسه های متعدد مشکلات از بین رفت ومسابقات شروع شد وتمام سوارکاران با صلح و صفا در مسابقات شرکت میکنند /وهمگی به فکر پیشرفت وارتقاع سواری در شیراز هستند/
بهتره سکوت اختیار بشه و جوابی داده نشه چون بدجوری گندش در میاد.مازیار گفت:با سلام چندی پیش درباره هرچه بگندد......وارد این سایت شدم و فقط پرسیدم : یعنی چی اما چند نفر از دوستان سریع گفتند که وارد حاشیه نشو
من هم دیگر سراغ این سایت نیامدم اما چند ساعت پیش از یکی شنیدم درباره اسبی که بتازگی از المان توسط اقای ذنوبی اوردم در این سایت چیزهایی نوشته شده است برای اطلاع از آن وارد این سایت شدم که مشاهده کردم برخی از دوستان {که حتی اسم خود را مخفی کرده اند} هرچه توانسته اند اراجیف و دروغ سر هم کرده اند که در تاپیک وضعیت سواری در شیراز آورده اند که ناچار به گفتن برخی موارد زیر شدم :
1-اولا بنده از اسبی که اقای کامران ذنوبی برایم آورده بسیار راضی هستم و تا کنون مادیانی به این اندازه زیبا در ایران مشاهده نکردم و ازدوست ومربی خوب خود { کامران ذنوبی } بسیار ممنون هستم و برای من ثابت شد که هر دو افایان ذنوبی بسیار اسب شناس می باشند
2-به من گفته شد که به حاشیه نروم اما در این سایت تا توانسته بودند از افای ذنوبی و حتی پسر 10 ساله او نیز بد گویی کرده اند البته من شما را مقصر نمیدانم زیرا شما اصلا به علم سواری وارد نیستید اگر حتی الفبای سواری را می دانستید میفهمیدید که پوریا بسیار زیبا و فنی و با حس بالا سواری میکند بطوریکه یکی از بهترین مربی های تهران {هومایون وجدانی} برای سواری بدون نقص وی به او یک کلاه 500000 تومانی جهت تشویق کادو داد { کاری که ما شیرازی ها باید می کردیم ولی متاسفانه یجای آن .......} توجه کنید من شما را بجهت ندانستن علم سواری وشعور تشخیص سواری زیبا محکوم نمیکنم {دکترای دامپزشکی لزوما نباید سوارکاری بداند} اما شما را به عدم شعور انسانی و ساختن حاشیه و دروغ نسبت به آقای ذنوبی محکوم می کنم
3-طی تخقیقات کاملی که انجام داده ام و پرسجو از اقایان محمدزضا صادفیان و عباس محمدی به این نتیجه رسیدم که زدن اسب آفای صادقیان کار یکی از سوارکاران محلی بوذه و زدن کره اصلا وجود نداشته و مطلب فوق فقط دروغی بیش نبوده و کره مورد نظر به مالکیت دکتر عربنیا هماکنون تحویل آقای ذنوبی می باشد
4- باید به همه آنانیکه یادشان رفته بگویم شاگردان زیر که توسط آقای ذنوبی تعلیم یافته اند در کلیه مسابقاتی که انجام شده حتی بالا تر از دیگر مربیان قرار گرفته اند:
1-یاور صیادی 2-علی چهدری 3-علی مقصودی .........که هرگز ادعای مربیگری نیز نکرده اند
5-البته شما که پشینه سواری ندارید نباید به آقای ذنوبی با 30سال پیشینه سواری {دارنده مقام کشوری توسط خودشان و برادرشان و پسرشان } حسادت کنید به خاطر بیاورید که ایشان اولین مربی مدرک دار استان می باشند و باید اکنون در سمت کمیته پرش استان از تجربیات ارزنده ایشان نهایت استفاده را به عمل آورد
6-با توجه به آشنایی من از آقای ذنوبی که به 30 سال پیش میرسد {از زمانی که در آب باریک سواری میکردیم } دریافتم که فقط او می تواند با مادیان وارداتی من کار کند
reihaneh گفت:برای تربیت سوار خوب اول از همه نیاز به جذب افراد خوب در سواری داریم (البته اگر نخایم به همین تعداد محدود سوار قناعت کنیم)
در مورد تقویت محیط اسبی هم فکر میکنم متمرکز کردن توان افراد بر ورزش و جلوگیری از انحراف و زوال محیط باشگاه ها و مسابقات نکته کم اهمیتی نیست
شاید اگر چنین بحثایی اینجا بیان نشه باعث بشه عموم متوجه این جو منفی نشن ولی با ورودشون به سواری چی؟ مطمئن باشید فهمیدن خیلی مسائل زمان زیادی هم لازم نداره
فکر میکنم با بیان نکردن مشکلات و نادیده گرفتنشون اون ها رو تشدید میکنیم و اصل این موضوع هم برای بیان مشکلات به وجود اومد تا شاید راهی برای حلشون باز بشه
مسئله اصلی این وسط تفاوت فرهنگی بین ما و اوناست، اونا که مشروب رو بد نمیدونن که استفاده ازش بین سواراشون جو منفی ایجاد کنه و دافعه برای سوارکاری
ایراد این جریان دقیقا همینه که چون فرهنگ ما مشروب رو مطلوب نمیدونه مخصوصا در جو ورزشی پس اگر استفاده از اون در جو های سواری باب بشه نتیجه ای جز منفی تر شدن دید مردم نداره،یکی از اصلی ترین مشکلای فعلی سواری عام نبودنشه که این مسئله اونو تشدید میکنه
دوست عزیزم نه یک شروع طوفانی کمکی به حل یه مشکل میکنه نه کنار کشیدن نهایی
رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود
بله اینو کاملا درست میگین ، باید مثبت ها رو هم بیان کرد و مورد توجه قرار داد و حتی بیش از منفی ها ولی خب نه به حدی که به نادیده گرفتن مشکلات برسه ،به نظرم دقیقا تفاوت بین بد بینی ،خوش بینی و واقع بینی هست که اونچه اغلب تایید میشه واقع بینی متمایل به خوش بینی هستparvardeh bar asb گفت:این همه چیز خوب داریم تو سواری،اونا منتقل نشن،بعد این منفی بافی ها به مبتدی ها برسه؟ نه خواهرم اشتباه میکنید.
فرهنگ مثبت سازی نیست متاسفانه...
parvardeh bar asb گفت:بعدم ما جنگ نداریم با هم که یکی بخواد میدون خالی کنه..
که به نظرم درست نیومد ،همین :-\ ۩ سوار تنها ۩ گفت:شما درست میگید، حق با شما آقایون است. من دیگه حرفی واسه گفتن ندارم. امیدوارم که همیشه قهرمان بمانید.
reihaneh گفت:بله اینو کاملا درست میگین ، باید مثبت ها رو هم بیان کرد و مورد توجه قرار داد و حتی بیش از منفی ها ولی خب نه به حدی که به نادیده گرفتن مشکلات برسه ،به نظرم دقیقا تفاوت بین بد بینی ،خوش بینی و واقع بینی هست که اونچه اغلب تایید میشه واقع بینی متمایل به خوش بینی هست
این هم کاملا درسته،عذر میخام اگه نوشتم این طور القا میکنه :-[ ،البته منم تعبیر میدان خالی کردن رو استفاده نکردم و منظورم فقط ول کردن بحث به این شکل بود (با توجه به نوع کلام سوار تنها )که به نظرم درست نیومد ،همین :-\
باز هم عذر میخام
بله از نظر قوانین مادیان شیروار اجازه شرکت در مسابقه را ندارد زیرا به دلیل آزاد شدن کلسیم در شیر و سایر یونها معمولا احتمال شوک وجود دارد بنابراین منع قانونی دارد . مادیانی که آبستنی بالای 3 ماه داشته باشد نیز اجازه شرکت در مسابقه را ندارد .احسان گفت:اين رو هم يادم رفت کجای قوانيين مسابقات استقامت نوشته شده که ماديانی که شير ميدهد و سينه های پر از شير دارد نميتواند در مسابقه شرکت کند
حالا شايد از نظر انسانی درست نباشه اينکار به ماديون فشار ميياد ولی اگه ماديون آماده باشه که البته خيلی کم پيش ميياد هيچ گونه مشکلی نداره
و اينکه دکتر غفاری ماديون رو خارج کردن که خوب تو مسابقه شرايط بحرانی برای ماديون ديدند و بعد هم دکتر مسئول به خاطر شرايط بحرانی ماديون آن راخارج کردن شايد اگر اسب شما هم مشکلی براش پيش ميامد منم باشم به دليل مشکل خارجش ميکنم ولی دليلی نداره که به علت شير دادن ماديان ، ماديان خارج بشه
با سلام و دروداحسان گفت:دليل علميش درست دکتر جان ولی قانونی من نديدم که جايی نوشته شده باشه ماديان شيروار حق شرکت در مسابقه را ندارد