siavash.dehghani
Member
هرکس بگه تو چه باشگاهیه و در موردش توضیح بده
راستی چرا تاپیک قبلی من رو حذف کردید؟
راستی چرا تاپیک قبلی من رو حذف کردید؟
;D ;D ;D ;D♘ امیرحسین ♞ گفت:همه بیرون باشگاه کار میکنن
تو نمیرن
سلام ممنون از توضيح كامل و جامع تون ;D ;D ;Dناشناس گفت:من که داخل باشگاه خودمون وتو شهر خودمون سوارکاری میکنم ;D
نمی دونم اینو باید ازجناب siavash پرسید..........سنا گفت:خوب چي بگيم تك تك اسم باشگاه و شهر رو بگيم؟؟؟؟!!!!! : :
شما آدرس باشگاههای تهران رو میخواهید؟فروغ گفت:نمی دونم اینو باید ازجناب siavash پرسید..........
ولی خود من در مورد چندین باشگاه (تهران)اطلاعاتی کسب کردم که تفاوت هاشون برام جالب بود.
ولی بازم دوست دارم اطلاعات کامل وجامعی درمورد باشگاههای سوارکاری شهرم داشته باشم .حتی چندوقت پیش از جناب امیرحسین پرسیدم چطور می تونم لیست کاملی از اسامی و نشانی باشگاهها داشته باشم که متاسفانه تو جستجو هم یافت نشد.
شيراز-بزرگراه شهيد چمران-بلوار نيايش-باشگاه علوم پزشكيمونامور افسون گفت:دوست خوبمون سنا جان نه نمیخواد اسم تک تک باشگاه بگید.فقط اسم باشگاهی که دارید کار میکنید.در موردش توضیح بدید.
بله .oliveira گفت:شما آدرس باشگاههای تهران رو میخواهید؟
فروغ گفت:نمی دونم اینو باید ازجناب siavash پرسید..........
ولی خود من در مورد چندین باشگاه (تهران)اطلاعاتی کسب کردم که تفاوت هاشون برام جالب بود.
ولی بازم دوست دارم اطلاعات کامل وجامعی درمورد باشگاههای سوارکاری شهرم داشته باشم .حتی چندوقت پیش از جناب امیرحسین پرسیدم چطور می تونم لیست کاملی از اسامی و نشانی باشگاهها داشته باشم که متاسفانه تو جستجو هم یافت نشد.