واقعا یکی از بهترین کره های کهکشانه تبریک به اقای حمامی برای تولید این کره نریان بسیار زیبا
O omidajaiy Member 2013 , September 9 #1 واقعا یکی از بهترین کره های کهکشانه تبریک به اقای حمامی برای تولید این کره نریان بسیار زیبا
سامان حسینی Active member 2013 , September 9 #2 تاعکس نذاری کسی باور نمیکنه:tonguesmiley: ولی کلاشجره خوبیه باید خیلی زیبا باشه زحمت عکس باشما
سینا گورانی Active member 2013 , September 9 #4 عکس لطفا. مثل اینکه امسال کهکشان میخواسته مشکل سیلمی خالص ایرونی رو حل کنه اینقدر کره نریون داده
H hamid hamami Member 2013 , September 11 #9 باشه چشششششم به زودی چند تا عکس خوب شو میزارم دوستان:biggrin:
سامان حسینی Active member 2013 , September 11 #12 ماشالا واقعا کره ی خوبیه ورنگه خوبیهم داره هنوز به دنیا نیومده مثله این که شو بلده!!!
سینا گورانی Active member 2013 , September 12 #17 کهکشان امسال تو خوزستان اکثر کره هاش نر شدن ولی نجیب خان از خیلی هاشون بهتره
سینا گورانی Active member 2013 , September 12 #19 hamid hamami گفت: قابل شما نداره سینا جان کلیک کنید تا باز شود... مرسی من خودم یه کره نریان از کهکشان دارم که رنگش داره از پدرشم تیره تر میشه
hamid hamami گفت: قابل شما نداره سینا جان کلیک کنید تا باز شود... مرسی من خودم یه کره نریان از کهکشان دارم که رنگش داره از پدرشم تیره تر میشه