ناز گل (يلقوش--التين قره بالخان) م

hooshmand

Member
ماديان ناز گل
متولد :1388
پدر : سيلمي يلقوش(طلاقوشgts10--تورانgts2.....)
مادر:التين قره بالخان داراي شناسنامه فدراسيون سواركاري
توليد كننده : اقاي نفس پور
مالك : اقاي مهندش كرمشاهي
حائز مقام اول در رده كره ماديان ها ي يك ساله در جشنواره صوفيان سال 1389

hooshmand

Member
ماديان ناز گل ..........................پائيز....1391

..................................................................
pic20120227043.jpg

ehsan1012

Member
سلام , جناب مهندس هوشمند چند تا عکس از ناز گل واستون می فرستم و ممنون از لطف شما

پیوست ها

• 20120724115.jpg
    20120724115.jpg
    664.7 کیلوبایت · بازدیدها: 19
  • 20120724118.jpg
    20120724118.jpg
    596.6 کیلوبایت · بازدیدها: 16
  • 20120724112.jpg
    20120724112.jpg
    585.8 کیلوبایت · بازدیدها: 17
  • 20120724120.jpg
    20120724120.jpg
    665.9 کیلوبایت · بازدیدها: 12

hooshmand

Member
سلام جناب احسان
ماشالله به اي ماديان زيبا نازگل خانم
اقا تبريك و دست شما درد نكنه از اينكه اين ماديان زيبارا سرحال وخوب نگه داشتيدو رسيدگي به او خوب بوده است.
چه صورت تركمنه قشنگي داره .(نشانه هائي از زيبائي صورت اجدادش.. طلاقوش و توران)و ستاره كوچولو پيشاني از پدرش...يلقوش
گردن بلند و متناسب (ويژگي از پدر)
.دست وپا شاقول.
كپل قوي وسينه باز( از مادر و پدرش اين ويژگي را خوب گرفته)
امتداد صحيح پشت كپل و پشت مفصل خرگوشي
...........................
.......................
انشاالله امسال بهار ناز گل رابا يكي از سيلمي هاي خوب تركمن كه در كرمان هست
بغير از اق قلي كه ميشه عموي اين ماديان كشش كنيد و مطمعنا با فنوتايپ خوبي كه اين ماديان دارد ميتوانيد بهترين كره هاي تركمن را در كرمان توليد نمائيد.

ehsan1012

Member
سلام جناب مهندس هوشمند أولا قابل شما رو نداره،ثانيا ممنون إز شما كه با نظرات خوبتون مشوق خوبي براي من و ساير دوستان در عرضه توليد أسب أصيل تركمن هستيد انشالله خداوند به شما خير و در اين رآه كمكتون كند.

ehsan1012

Member
سلام جناب آقای قاسمی ، بنده مدت زمان کوتاهی است وارد مقوله اسب شدم و با توجه به علاقه زیادی که به اسب های نژاد ایرانی بخوصوص اسب اصیل ترکمن دارم می خواهم سعی خودم رو در زمینه تولید این نژاد بکنم و سعی می کنم در این راه از تمامی دوستانی که در این ضمینه تجربه دارن و پیشکسوتن راهنمایی و کمک بکیرم و جا داره اینجا از جناب آقای مهندس هوشمند تشکر کنم که تمام اطلاعاتی که در این ضمینه دارن در اختیار بنده قرار میدن ، بنده در حال حاضر دو راس مادیان ترکمن که یکی شان همین نازگله و یک راس دیگر مادیان یموت بنام سحر اسپدان کره جیران شاتوت دارم و باز هم در فکر خرید مادیان های اصیل دیگه جهت تولید هستم.

ehsan1012

Member
سلام ، دقیقاً نمی دونم ولی اگر اشتباه نکنم که چند سال پیش تو حراجی از گله آقای پور حیدری خریداری و توسط آقای محسن ذهاب به کرمان آورده شد. این مادیان داغ ترکمن داره و طی تماس بنده با فدراسیون dna بعنوان ترکمن خالص در آمده

ehsan1012

Member
سلام،رنك سحر كرنك است،أمسال إز أقلي كشش داشت ولي به دليل جاقي بيش إز حد نكرفت حالا صبر كردم تا فصل كشش ، نازكل رو هم الان ٤ ماهه خريدم تازه سه سالش تموم شده انشالله فصل كشش سعي مي كنم إز يك سيملي خوب كشش داشته بأشه.در ضمن عذر مي خوام كي بورد من عربيه بعضي جمله ها رو بد مي زنه.

hooshmand

Member
جناب مهندس كرمشاهي

ماشاالله به اين ماديان زيبا و متناسب با بدن ورزشي..........
اقا واقعا ادم لذت مي برد از ديدن اين ماديان جادار و ارزشمند كره يلقوش
با پنانسيل و قابليت هاي بالاي توليد مثلي
اميدوارم با برنامه ريزي مناسب از ظر فيت هاي ناز گل استفاده كامل را را ببريد چون جناب بهزاد نفس پور توليد كننده
ناز گل در صوفيان از خواهر تني اين ماديان از مادري تاكنون كره هاي خوبي توليد و درامد مناسبي هم كسب نموده است..پس فرصت بهار 93 را غنيمت شمرده و اقدام بفرماييد............

ehsan1012

Member
سلام جناب مهندس هوشمند و ممنون از لطف شما نازگل متعلق به خودتان است ،وانشالله در اسفند ماه از شميم كشش خواهد داشت

hooshmand

Member
جناب اقاي مهندس كرمشاهي

تشكر از درايت ومديريت منطقي جنابعالي ..... شايسته ترين كار همين است..... ..
............................................ ............................ ..............................

1**استفاده از پتانسيل سليمي هاي مرغوب نزديك و در دسترس با كمترين هزينه

2** حذف هزينه هاي بالاي حمل و نقل ماديان از كرمان به گنبد

3**كاهش هزينه هاي نگهداري ريسكي ماديان در گنبد (دوره اطمينان از حاملگي)

و مهمتر از از همه بهره برداري از بوجه صرفه جوئي شده ناشي از موارد3 گانه فوق الذكر براي تغذيه استاندارد ومتناسب دوران حاملگي ماديان و تغذيه اينده كره هاي توليدي

بالا