مادیان وارداتی آبستن از سیلمی WH Justice

ایمان

Active member
دوستان یه مادیان وارد شده متاسفانه نه عکس دارم نه اسم و شجرشو بلدم نه میدونم کجاست :sadsmiley:فقط میدونم از سیلمی معروف WH Justice پره
اطلاعاتی از این مادیان دارید ؟؟

Farib

Member
بابا این سیلمی پدر عجمان مونیسیون هست بعد شما فقط میگی محشره؟
باید براش سجده کنید
درسته justice یکی از قویترین سیلمی های دنیاست ولی این اسب زیبا در مسابقات قهرمانی جهان با 10 امتیاز کمتر چند پله بعد از el amin قرار گرفت مثل scap ibn navarron و al lahab
البته خودم هم دوست دارم از justice یا ajman moniscone مادیون داشته باشم .و با el amin امتحان کنم.

سلام.wh justice میشه به جرات گفت بهترین کره مگنوم magnum psyche) که جاستیس اخرین بار توی مسابقاته زیبای شرکت کرد در جام اروپا 2011 در اخن المان بود که از سرو گردن از 100 امتیازه100 از تیپ 100 وحرکت از100 امتیازه98.5 گرفته وکره معرفه مروان الشغب یعنی marquis مارکوس رو پشته سر گذاشت جاستیس از نظر خط خونی یکی از بهترین اسب های دنیاست از طرف پدری به خط خونی پاترون میرسه واز طرفه مادری به خانواده بزرگ ال شکلان el sheklan میرسه .از تولیدات جاستیس می توان به aj man moniscione.عجمان مونسینه....shangai ea شانگهای.......amir ashiraf ......اینها جای پدر رو گرفتن .

s.parizimanesh

Active member
اون مادیانی که ایمان بالا نوشته الان دیگه باید کرهاش دنیا امده باشه کسی ازش خبری نداره؟؟؟

بالا