اينم كره درنا و خورشيد اسمش فلور هست(ماديان)
kamyab Member 2009 , September 14 #1 اينم كره درنا و خورشيد اسمش فلور هست(ماديان) پیوست ها flor.jpg 52.6 کیلوبایت · بازدیدها: 91 flor.jpg 52.6 کیلوبایت · بازدیدها: 101
پ پویا غلامزاده Member 2013 , May 7 #3 الان تبریز باشگاه سبلان هست اولین کره ش هم DG Amir Sadoun هست یه مادیون کهر خوشگله ایرادات مادرش اصلاح شده
الان تبریز باشگاه سبلان هست اولین کره ش هم DG Amir Sadoun هست یه مادیون کهر خوشگله ایرادات مادرش اصلاح شده
amin abdian Member 2013 , May 7 #4 این مادیان واقعا عالیه باید از نزدیک ببینید من که خیلی دوسش دارم راستی پویلپا جان تا جایی که یادمه این مادیون اولین شکمش از padron پر بود
این مادیان واقعا عالیه باید از نزدیک ببینید من که خیلی دوسش دارم راستی پویلپا جان تا جایی که یادمه این مادیون اولین شکمش از padron پر بود
پ پویا غلامزاده Member 2013 , May 7 #5 نه امین جان از امیر سعدون کره داره الان هم فک کنم 7 ماهه باشه از مادر جداش کردن
amin abdian Member 2013 , May 9 #6 پس این کره 2 مین کرشه چون عید 90 با padron کشش شد که باشگاه ما بود
پ پویا غلامزاده Member 2013 , May 9 #7 نمیشه که تازه 4 سال و تموم کرده رفته تو 5 سال همسن مادیون منه امین جان
amin abdian Member 2013 , May 9 #8 خب دیگه 3 سالگی کشش شد 4 سالگی کره میده دوباره 4 سالگی میکشن 5 سالگی یه کره میده بازم بحث نمی کنم ولی تا جایی که یادمه از padron کشش شد شاید نگرفته بوده
خب دیگه 3 سالگی کشش شد 4 سالگی کره میده دوباره 4 سالگی میکشن 5 سالگی یه کره میده بازم بحث نمی کنم ولی تا جایی که یادمه از padron کشش شد شاید نگرفته بوده