شما هم متوجه منظور شعر نمیشوید؟!!!

سلام دوستان عزیز
حیفم آمد این نظر خواهی را انجام ندم.آخه موضوعش واقعا...:confused:
راستش از یکی از اسبی ها راجع به شعرام در انجمن شعر دوستان اسبی نظر خواستم،ایشون گفتند که متوجه منظور اشعار من نمیشن!!!:eek:و درک معانی عمیق(اشعار به اون سادگی و سلیس و روان) شعر براشون سخته!!!واسه همین هم اونجا هیچ نظری نمیدن.حتی در این حد هم نمیتونن تشخیص بدن که شعر من جالب هست که تشکر کنن یا خیر!!!:confused:

بنده شخصا همچین حرفی رو باور کنم تا زمانی که مطمئن بشوم بقیه دوستان هم همین نظر را دارند.از این جهت لازم دیدم این نظر سنجی رو عنوان کنم و بپرسم که آیا واقعا شما هم همین حس رو دارید و درک معنی شعرهای من واستون مشکله؟؟؟

اگر متفق القولید بفرمایید تا تصمیمی برای بهبود وضعیت اشعار اتخاذ شود!

ناشناس

Active member
سلام دوستان عزیز
راستش از یکی از اسبی ها راجع به شعرام در انجمن شعر دوستان اسبی نظر خواستم،ایشون گفتند که متوجه منظور اشعار من نمیشن!!!:eek:و درک معانی عمیق(اشعار به اون سادگی و سلیس و روان) شعر براشون سخته!!!واسه همین هم اونجا هیچ نظری نمیدن.حتی در این حد هم نمیتونن تشخیص بدن که شعر من جالب هست که تشکر کنن یا خیر!!!:confused:

بنده شخصا همچین حرفی رو باور کنم تا زمانی که مطمئن بشوم بقیه دوستان هم همین نظر را دارند.از این جهت لازم دیدم این نظر سنجی رو عنوان کنم و بپرسم که آیا واقعا شما هم همین حس رو دارید و درک معنی شعرهای من واستون مشکله؟؟؟

نفس جان شعرهای شما خیلی هم با معنی هستند . و بیشتر بچه ها هم معنی شعر ها رو متوجه میشوند /

در ضمن شما کاری به حرف دیگران نداشته باش و شعر هات رو باز هم بزار چون ما منتظر اشعار زیباتون هستیم

سلام دوستان عزیز

به نظر من که خیلی خوب و زیبا هستند و من همه جا مراتب تشکر را چه لسانا" و چه با فشردن کلید تشکر به عمل اوردم

سرکار خانم نفس خودتون میدونید که بین شعر نو و اشعار قدیمی خیلی فرقه و احتمالا این دوستی که فرمودید از ریشه با شعر نو مشکل دارند
من به شخصه واقعا خو.شم میاد از اشعار شما و حتی 1 مورد هم که نفغهمیدم براتون فرستادم و جوابم را هم گرفتم
اگر کسی معنی شعر شما را نفهمید مشکل از شعر شما نیست مشکل از قدرت درک شعر خواننده است .
من به سهم خودم با ادامه دادن شما به همین سبک موافقم ؛ موفق باشید

به نظرمن هم هرکس توارسالها وتاپیکهاش به دنبال مخاطب وگفتگوی خودش میگرده تا بتونه علائق و چالش های خودش روجستجو کنه ودرمیان بگذاره.
کلمه همیشه یک قراداده وقرارنیست که تمام بارمعنایی روحمل کنه ومعنای مشترک ایجادکنه.

پس بگووبنویس.نوشتن جرئت میخواد مثل...
ای شیدا,شیدا...:p
ممنون ازاینکه خلوت فکرت روباما قسمت میکنی.
موفق باشی.

سلام دوستان عزیز

نفس عزیز تنها چیزی که توی دنیا نمی شه براش ارزش و بهایی تعیین کرد،احساس آدمهاست،وقدر و منزلت اون احساس رو فقط خود اون آدم می دونه و هم احساسش.
از حس قشنگتون ممنون.

متشکرم از لطفی که همه شما عزیزان نسبت به من و اشعارم دارید.

اما جالبه بدونید گنگ بودن واژه ها در ذهن ایشان همچنان به قوه خود باقیست!و خب پرسیدن که عیب نیست،من همیشه آماده توضیح دادن در زمینه ارسالهام هستم.
آخه میگن:آدمی که خوابیده را میشود بیدار کرد،اما کسی که خودش را به خواب میزند نه!

سنا

Active member
اين حتما و بدون شك مشكل اون شخص بوده من يكي كه خيلي شعراي قشنگ و با احساس تو رو دوست دارم
واقعا جنس لطيف احساساتت در مورد اسب آدم رو به وجد مياره نفس عزيزم
ادامه بده به شعراي اسبي قشنگت چون داريم لذت ميبريم از اونا ;)