آقای زمانی ......رویا کره آرش 2 هست با مادیان آهو متولد 1372......
آرش1 و نعیما میشه آرش 2....یعنی شما میگید آرش 2 و رویا خواهر برادر تنی هستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه جالب!!!!! در ضمن سال 1371 آرش 1 مگر زنده بود که 1372 کره اش دنیا بیاد؟؟؟؟ آرش 1 سال 1368 تلف شد.......
امید جان.... رویای زنده یاد فیروز هم یموت خالص نبود......پدرش (قزل یولدوز) وارداتی بود مادرش هم از تاج محمد خوجه اصل بوددر روستای حاجی قوشان( به قول ترکمن ها ایگدیش !!!!) بهخ نظر من بهترین مادیون خانم فیروز همین رویا بود.........
اصلا قزل یلدوز به منطقه نیومد که خانم ازش استفاده کنه. من از خود دکتر قیادی شنیدم که یموت بوده و خون آخال تکه نداشته
این رویا کره آرش 2 با آهو هستش . اداره اشتباه اطلاعات دادند.این مادیان یکی از بهترین آخال تکه های ایرانه . و الان مالکش یکی از دوستان بنده هستش...
پارسال از حیدر بابا زایید و الان از طاغن آبستنه!!!
جناب زمانی.......1) خدا رو شکر که بالاخره معلوم شد رویا کره آرش2 و آهو است......( به اطلاعاتی که از افراد غیر موثق بدستتون میرسه اعتماد نکنید ........) 2) هر کسی به شما گفته قزل یولدوز ترکمن صحرا نرفته ..... از تاریخ این اسب مطمئنا هیچی نمی دونسته......این سیلمی همراه درقوش(پدر صنم خانم فیروز) سال 1351 توسط انجمن سلطنتی اسب وارد ایران شد وبرای نسل کشی و به اصطلاح مبارزه با تولیدات دوخون، به ترکمن صحرا رفت..... اگه بگردید عکس قزل یولدوز رو تو میدون سوار کاری گنبدشاید بتونید پیدا کنید!!!!!!!! در ضمن چند تا از کره های قزل یولدوزتوی ترکمن صحرا رو تمایل دارید که معرفی کنم بهتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( برای نمونه میتونید از آقای مهندس هوشمند جد مادری مادیونشون (نسیم قره تپه ) روبپرسید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (محض اطلاع شما ....قزل یولدوز ،پدر مادر بزرگ نسیم قره تپه هستش....) ......اگه به دکتر ابراهیم پور دسترسی داریداز اسب نسیم گل از ایشون بپرسید.....و.حیف که دیگه استاد مسلم مربیگری اسبهای کورس ترکمن قدیم ترکمن صحرا، حاج دولت خیر خواه دیگه زنده نیست تا براتون از اسب آخال خیر خواه و کورس های یدی آیلامش بگه........................3) سال 1351 خانم فیروز در ترکمن صحرا اصلا فعالیتی نداشته اند (ایشون اوائل انقلاب اومدن ترکمن صحرا)..... که بخواهد از این اسب استفاده کند .....تولید کننده رویا فردی دیگری بود که الان در قید حیات نیست و خانواده فیروز این مادیون رو تولید نکرده اند...اساسا خانواده فیروز از اواخر جنگ فعالیت خودشو روی اسب ترکمن توی ترکمن صحرا شروع کردند.....4) به نظرم اصلا گفته شما در باره دکتر غیادی منطقی نیست که ایشون گفته باشه رویا یموت بوده..... خیلی خنده داره اگه ایشون پدر بزرگ سیلمی اهدایی خانم فیروز به ایشان (طلا قوش ) رو ندونه!!!!!!!!!