دروغ و شایعه در قیمت اسب

hassan3034

Member
این رو دیشب نوشتم و پست کردم اما یک دفعه ناپدید شد :
[FONT=&quot]دوستان دیروز من عکسی از یک مادیان عرب توی فروم دیدم : که به آقایی به اسم ضیایی فروخته شده. اولین چیزی که نظرم را جلب کرد عبارت[/FONT][FONT=&quot] prince بود که قبل از اسم آقای ضیایی اومده بود. خندم گرفت. با خودم گفتم ایران که پرنس نداره. گفتم شاید این آقا عربه ولی دوستی که عکس را گذاشته بود تلویحا ابراز آشنایی کرده بود. خودمونی بگم یعنی میدونه که این آقا ایرانیه. بعد یه قیمت نجومی دیدم. 1 میلیون و 200 هزار دلار. داشتم شاخ در میاوردم .خلاصه رفتم توی سایت allbreeding و تبار این مادیون رو در اوردم.و اما به چه نتایجی رسیدم : اول اینکه این مادیون توسط اوریون فارم تولید شده [ Orrion Farms ] [ Recent Sales ] و بعد به اوک ریج عربین فروخته شده. توی وب سایت اوریون قیمت اسب های عرب بیش از 30 هزار دلار نبود اما از سر کنجکاوی زنگ زدم به اوریون فارم واشینگتون و پرسیدم این مادیون رو چند فروختن به اوک ریج.جواب درست حسابی ندادن که من هم انتظار داشتم که ندن ولی خانم پشت خط به من گفت اسب های عرب ما توی همین رنج قیمتی هست که تو وب سایت هستن. فهمیدم که فوق فوقش ان مادیون 30 هزار دلار فروش رفته که این هم بعیده . بعد به اوک ریج زنگ زدم که مادیون را کی فروختن و چقدر که گفتن ما طبق درخواست خریدار هامون این اطلاعات را نمیدیم. من به دو نتیجه رسیدم1 اینا اسب رو با 10 20 هزار دلار سود فروختن به این آقای ایرانی و برای تبلیغات از واژه ی شاهزاده اول اسمش استفاده کردن.2. این آقای ایرانی با واسطه یا بی واسطه این اسب رو از اینا خریده و به خاطر این که کسی قیمت دستش نیاد و بیاد ایران بگه خدا تومن پول دادم!!!!!!!!!!!!!!! از اینا خواسته چیزی نگن.
دوستان قیمت اسب عرب در امریکا و اروپا اینقدر ها هم نجومی نیست.خواهشا فریب این واردکننده هایی که باعث افزایش قیمت اسب میشن رو نخورید. همین ها اینقدر دروغ و دلنگ سر هم میکنند که قیمت ها به طور کاذب رشد میکنه و دیگه قشر متوسط قدرت خرید اسب رو از دست میده.مثلا یه اسب شو که تو اسکات دیل آمریکا که بزرگترین مسابقه ی زیبایی هست 40 ای 50 هزار دلار جایزه میبره یه نرخی میگن که اصلا مبنایی نداره چون نمیخوان بفروشن. اما کره هاشو به نرخ مناسب میفروشن و قیمت studیا کشش هم 3 4 هزار دلاره. حالا من متوجه نمیشم چرا کره ی درجه یک که 30 ای 40 هزار دلاره نمیخرن و میرن یه اسب درجه2 3 میخرن میان میگن 400 هزار دلار پول دادن یا بد تر از اون یک میلیارد. مهم این نیست که اینا کین مهم اینه که اینا به اسب و صنعت اسب تو ایران ضربه میزنن. اینا کاری میکنن که هزینه ی کشش ب بره بالا و اسب دوست رو از خرید و پرورش منصرف کنه. خواهشا به سایت های پرورش اسب سر بزنید تا دروغ خیلی از این واردات چی ها رو ببینید!!![/FONT]

دلیل نوشتن مطلبی که در زیر میخوانید این هست که همه چیز در سطحی که شما آن را استاندارد می‌دانید نیست ، من در آمریکا زندگی‌ می‌کنم ، در اینجا اسب تولید می‌کنم ، گاهی تولیداتم را میفروشم ، و حتا یک اسب به ایران وارد کرده‌ام .

اول اینکه اصطلاح صنعت اسب که در دیگر نوشته‌های شما دیدم به غلط در ایران رایج شده ، اسب در ایران صنعت نیست چون ما تولیداتمان را صادر نمی‌کنیم، تازه اگر فکر کنیم که تولید کننده هستیم !!!! ما فقط اسب وارد می‌کنیم ، صنعت چند مشخصه دارد ، مثل صنعت فرش که ما آن را تولید می‌کنیم ، به خارج از کشور صادر هم می‌کنیم ، و برای آن همیشه مشتری هم داریم .

در رابطه با شخص ایرانی‌ که آن مادیان را خریداری کرده نه شما و نه من اجازه دخالت نداریم ، اولاً این کار بسیار بسیار غیر حرفه‌ای است و دوم غیر مودبانه . بهتر است برای وارد شدن به این صنعت بزرگ جهانی‌ که ما اصلا تلاشی برای بالا بردن سطح آن نکرده ایم یاد بگیریم به دنبال کشف و شهود نباشیم .

اینکه کسی‌ بابت اسبی چقدر پول پرداخت کرده به آگاهی‌ ، علاقه و ثروت او ارتباط دارد ، مثلاqr marc نزدیک به ۴۰ هزار دلار از تولید کننده‌اش خریداری شد اما ۴ میلیون دلار به نفر بعدی فروخته شد ، این مطلب فقط به تولید کنند ، دلالها و خریدار بعدی ارتباط دارد که چقدر پول در این میان رّد بدل شد.

البته تا جایی که من می‌شنوم مدتهاست که چنین قیمتی برای یک مادیان در آمریکا پرداخت نشده ، به علاوه اینکه عکس اسب به حد کافی‌ گویا هست .

اما در باره سیلمی‌ها ، اینکه تولیدات او در سطحی باشند که همه با دیدن آنها مایل به پرداخت هزینهٔ کشش شوند ، و این بسیار سلیقه‌ای است ، مثلا هزینهٔ کشش مروان الشکب ۳۰ هزار دلار است این دلیل نمی‌شود که قیمت کرهٔ تولید شده بیشتر ۳۰ هزار دلار باشد ، همانطور که حتما دیده‌اید کره‌های مروانی را که با ۵ هزار دلار هم می‌توان خرید .

یک سوال خودمانی!!!آیا شما رابطهٔ منطقی‌ بین قیمت کشش مبارک و کیفییت خود مبارک می‌بینید ؟ اما صاحب مادیان بنا به سلیقه شخصی‌ و خواست خود حاضر به پرداخت این هزینه است ، در کنار این مطالب این را هم عرض می‌کنم که اسب دوست واقعی‌ ممکن است در یک لحظه یک میلیارد بابت یک اسب پرداخت کند ، همانگونه که من کسانی‌ را در ایران میشناسم که حاضر نیستند اسبی را که شاید ۵میلیون تومان ارزش دارد به ۵۰۰ میلیون هم نفروشد .

اسبها بر خلاف ماشینها و یه دیگر وسایل زندگی‌ برچسب قیمت ندارند .

hashemlo

Member
تشكر از اطلاعات مفيد ي كه درسايت قرار دادين كاش ميشد مركزي براي براي خريد وفروش ايجاد كرد تاهمه بتونن اسب بفروشن واسب بخرند من از مدير سايت تقاضا دارم امكان اينترنتي آن را فراهم كنند تا انشاء الله مكان فيزيكي هم مهيا شود

hassan3034

Member
دلیل نوشتن مطلبی که در زیر میخوانید این هست که همه چیز در سطحی که شما آن را استاندارد می‌دانید نیست ، من در آمریکا زندگی‌ می‌کنم ، در اینجا اسب تولید می‌کنم ، گاهی تولیداتم را میفروشم ، و حتا یک اسب به ایران وارد کرده‌ام .

اول اینکه اصطلاح صنعت اسب که در دیگر نوشته‌های شما دیدم به غلط در ایران رایج شده ، اسب در ایران صنعت نیست چون ما تولیداتمان را صادر نمی‌کنیم، تازه اگر فکر کنیم که تولید کننده هستیم !!!! ما فقط اسب وارد می‌کنیم ، صنعت چند مشخصه دارد ، مثل صنعت فرش که ما آن را تولید می‌کنیم ، به خارج از کشور صادر هم می‌کنیم ، و برای آن همیشه مشتری هم داریم .

در رابطه با شخص ایرانی‌ که آن مادیان را خریداری کرده نه شما و نه من اجازه دخالت نداریم ، اولاً این کار بسیار بسیار غیر حرفه‌ای است و دوم غیر مودبانه . بهتر است برای وارد شدن به این صنعت بزرگ جهانی‌ که ما اصلا تلاشی برای بالا بردن سطح آن نکرده ایم یاد بگیریم به دنبال کشف و شهود نباشیم .

اینکه کسی‌ بابت اسبی چقدر پول پرداخت کرده به آگاهی‌ ، علاقه و ثروت او ارتباط دارد ، مثلاqr marc نزدیک به ۴۰ هزار دلار از تولید کننده‌اش خریداری شد اما ۴ میلیون دلار به نفر بعدی فروخته شد ، این مطلب فقط به تولید کنند ، دلالها و خریدار بعدی ارتباط دارد که چقدر پول در این میان رّد بدل شد.

البته تا جایی که من می‌شنوم مدتهاست که چنین قیمتی برای یک مادیان در آمریکا پرداخت نشده ، به علاوه اینکه عکس اسب به حد کافی‌ گویا هست .

اما در باره سیلمی‌ها ، اینکه تولیدات او در سطحی باشند که همه با دیدن آنها مایل به پرداخت هزینهٔ کشش شوند ، و این بسیار سلیقه‌ای است ، مثلا هزینهٔ کشش مروان الشکب ۳۰ هزار دلار است این دلیل نمی‌شود که قیمت کرهٔ تولید شده بیشتر ۳۰ هزار دلار باشد ، همانطور که حتما دیده‌اید کره‌های مروانی را که با ۵ هزار دلار هم می‌توان خرید .

یک سوال خودمانی!!!آیا شما رابطهٔ منطقی‌ بین قیمت کشش مبارک و کیفییت خود مبارک می‌بینید ؟ اما صاحب مادیان بنا به سلیقه شخصی‌ و خواست خود حاضر به پرداخت این هزینه است ، در کنار این مطالب این را هم عرض می‌کنم که اسب دوست واقعی‌ ممکن است در یک لحظه یک میلیارد بابت یک اسب پرداخت کند ، همانگونه که من کسانی‌ را در ایران میشناسم که حاضر نیستند اسبی را که شاید ۵میلیون تومان ارزش دارد به ۵۰۰ میلیون هم نفروشد .

اسبها بر خلاف ماشینها و یه دیگر وسایل زندگی‌ برچسب قیمت ندارند .
سرکار خانم سلطان آبادی:
با احترام تعریفی که از صنعت ارائه داده اید جامع نیست چرا که صنعت صرفا به معنای صادرات نیست. یک مثال نقض: ایا ایران صنعت خودرو سازی دارد یا ندارد؟ بگذریم از چهار تا خودرو که به افغانستان و ونزوئلا و سوریه میفروشیم اما در کل میدانید که ما صادر کننده نیستیم و یا دست کم تا چند سال پیش نبودیم. حالا آیا میشود گفت ایران صنعت خودرو سازی نداشته؟ به خاطر داشته باشید کیفیت امر علی حده ایست.

خانم سلطان آبادی قضییه مادیان ذکر شده فقط برای این بود که دوستان بهتر با جریان واردات چی اشنا بشوند و نسبت به قیمت ها آگاهی بیشتری داشته باشند. مردم باید تفاوت بین واردات چی و واردات کننده را بشناسند. اینکار جلوی رشد کاذب قیمت اسب را میگیرد و به نظر من پنهان ماندن حقایقی که به درک صحیح جامعه کمک میکنه گناهش بیش از کشف قیمت مادیان یک شاهزاده ی نا کجا آباد ایرانه!!! که صد البته من هیچ آشنایی با ایشان ندارم.
سر کار خانم
من ساده انگارانه به این قضیه ی قیمت نگاه نکردم و البته بر ابن امر واقفم که "اسبها بر خلاف ماشینها و یه دیگر وسایل زندگی‌ برچسب قیمت ندارن". من به اندازه ی شما و دوستان تخصص کافی ندارم یا بهتر بگم اصلا تخصصی ندارم اما اینقدر میدانم که به صرف اینکه آقای x اسبی را 500 میلیون هم نفروشند نمی شود گفت ارزش این اسب 500 میلیون است. بحث در باب سلیقه نبود بلکه در باب این بود که با این قیمت های نجومی جمع کثیری از دوست داران اسب که در طبقه ی متوسط جامعه جای میگیرند قابلیت خرید را از دست میدهند.

سرکار خانم سلطان آبادی:
با احترام تعریفی که از صنعت ارائه داده اید جامع نیست چرا که صنعت صرفا به معنای صادرات نیست. یک مثال نقض: ایا ایران صنعت خودرو سازی دارد یا ندارد؟ بگذریم از چهار تا خودرو که به افغانستان و ونزوئلا و سوریه میفروشیم اما در کل میدانید که ما صادر کننده نیستیم و یا دست کم تا چند سال پیش نبودیم. حالا آیا میشود گفت ایران صنعت خودرو سازی نداشته؟ به خاطر داشته باشید کیفیت امر علی حده ایست.

خانم سلطان آبادی قضییه مادیان ذکر شده فقط برای این بود که دوستان بهتر با جریان واردات چی اشنا بشوند و نسبت به قیمت ها آگاهی بیشتری داشته باشند. مردم باید تفاوت بین واردات چی و واردات کننده را بشناسند. اینکار جلوی رشد کاذب قیمت اسب را میگیرد و به نظر من پنهان ماندن حقایقی که به درک صحیح جامعه کمک میکنه گناهش بیش از کشف قیمت مادیان یک شاهزاده ی نا کجا آباد ایرانه!!! که صد البته من هیچ آشنایی با ایشان ندارم.
سر کار خانم
من ساده انگارانه به این قضیه ی قیمت نگاه نکردم و البته بر ابن امر واقفم که "اسبها بر خلاف ماشینها و یه دیگر وسایل زندگی‌ برچسب قیمت ندارن". من به اندازه ی شما و دوستان تخصص کافی ندارم یا بهتر بگم اصلا تخصصی ندارم اما اینقدر میدانم که به صرف اینکه آقای x اسبی را 500 میلیون هم نفروشند نمی شود گفت ارزش این اسب 500 میلیون است. بحث در باب سلیقه نبود بلکه در باب این بود که با این قیمت های نجومی جمع کثیری از دوست داران اسب که در طبقه ی متوسط جامعه جای میگیرند قابلیت خرید را از دست میدهند.
من با بخشی از حرفهای شما موافقم با بخشی نه

اینکه ما تصور کنیم در بخش خودروسازی صنعتی هستیم اشتباه هست ، چون ما از زمان تولید پیکان ، خطّ تولید آن را وارد کردیم ، همانگونه که الان بسیاری خودروهای دیگر ... البته در این بین گاهی نوآوری هم داشتیم

همین کاری که الان با اسب عرب زیبائی می‌کنیم،

صرف کلمهٔ صنعت توسعهٔ تمام کالاهای مادّی است ، که با پول ساز شدن اسب در شرط بندیها ، اسب هم پیشوند صنعت گرفت .

اما در جامعه‌ای که قرنهاست همه به القاب پوچ از فلان الممالک گرفته تا "دکتر" دلخوشیم چرا آن آقا پرنس نباشد ؟

مشکل اسبداران ما سفر نکردن و مطالعه نکردن است ، باور کنید اگر خود شما ۱۰۰ نمونه اسب درجه یک با قیمت کمتر از ۵۰،۰۰۰ دلار همینجا معرفی‌ کنید ، اگر یک دلال ایتالیا ائی بیاید و همان اسبها را ۵۰۰،۰۰۰ دلار بفروشد ، همه اسبداران ثروتمند ایرانی‌ مایل به خرید از شخص غیر خودی هستند ، یعنی‌ ایتالیا یی .

hassan3034

Member
خانم سلطان آبادی شما کودوم ایالت هستین؟
راستی میدونین هزینه ی ترانسفر به ایران چقدر هست ؟
اگر اسکایپ آی دی دارین لطف کنین بدین تا در تماس باشیم

خانم سلطان آبادی شما کودوم ایالت هستین؟
راستی میدونین هزینه ی ترانسفر به ایران چقدر هست ؟
اگر اسکایپ آی دی دارین لطف کنین بدین تا در تماس باشیم

salam
man california hastam
man yek bar be iran asb avordam , az inja taghriban 22,000 ta shod
man oovoo daram , va esmam dar oovoo zohrehsoltan hast

بالا