امید زمانی
Active member
به این اسب چند وقت پیش به تجویز یکی از دامپزشکان برای بهبود زخم پای اسب trankron تزریق شد 3 مرتبه هر مرتبه 12 سی سی به فاصله 48 ساعت . بعد از 2 روز در محل تزریق آبسه کرد که تو عکس مشهوده . دلیلش چی بوده ؟ و راه درمان ؟
زخم تازه . جای طناب پشت پا . تزریق وریدیoliveira گفت:trankron روبرای بافت نکروزه(زخم کهنه) تجویزکرده بود یا زخم تازه؟
تزریق در بافت موضع یا داخل عضله؟!
یه دکتر دیده گفته گوشتش اون زیر گندیده باید بازش کنم بردارم و بخیه کنم . دارو عصاره زهر رتیل داره .Wild Stallion گفت:تزريق وريدی رو اينجا ميکنند آخه؟ مطمئن هستی اميد خان که اين علتش از اون تزريق بوده ???
اين دارو چی چی هست من تا حالا نشنيدم اسمشو تو کل دارو های نه اسبی نه انسانی ???
درمان اين هم بعداز چند روز خودش سر باز ميکنه اگر هم صبر و حوصله نداری بايد بازش کنی خودت و بايد شستشو بديد البته بايد اول ازش يه آسپيره گرفت
آخه اينجا نه جای تزريق عضلانی هست نه وريدی
دکترجانWild Stallion گفت:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
امان از دست اين دکتر ها خوب حتماً راست ميگه :;D
لطف ميفرمايند آقای دکتر
متشکرييم
اين دارو چی هست اين دارو رو معرفی کن عکس داری از شيشه اين دارو يا چيزه ديگه بزار ببينم اين چيه چيکار ميکنه اسمه صحيحش چيه اين دارو
مرسی دکتر جان . البته زیر جلدی تزربق شده .Wild Stallion گفت:سلام اين يک ابسه هست فکر کنم در اثر تزريق عضلانی اين دارو باشه البته از طريق ضد عفونی نکردن هم ميشه
درمان بايد بگذاريم تا اين آبسه برسد يعنی از محتوياتش با نيدل و سرنگ ميکشيم ببينم چه رنگ هست در ابتدا ممکن هست خون آبه باشه سپس به مرور زمان سفيد رنگ ميش و چرکی ميشه و خودش سر باز ميکنه و عفونت ها خارج ميشه و بعد از مدتی هم پوست خودش را جمع کرده و خوب ميشه ممکن هست گوشت اضافه بياره که با جراحی برداشته ميشه و بخيه ميشه
يک عفونت موضعی هست اين آبسه ، به اين علت که يک لايه به نام کپسول در داخل لايهای داخلی اين آبسه وجود داره که خود بدن اون رو بوجود ميياره به علت اينکه عفونت را محدود کنه و به همين دليل بخاطر وجود اين کپسول آنتی بيوتيک سيستمی به ابسه ها نميرسه تزريق آنتی بيوتيک داخل آبسه هم هيچ فايده اي نداره
راه درمانش هم اين هست وقتی که آبسه رسيد اون رو تخليه کرد و لايه کپسول رو هم برداشت که در هنگام شستشو با بتادين و يک تامپون که داخل اين آبسه بکشيد اون کپسول برداشت ميشه و خودتون ميبينيدش مثل پوستی هست که بين لايه های پياز هست سفيد و شفاف ;D
سپس يک دوره آنتی بيوتيک و بعد از درمان و التيام خود پست بعد در صورت وجود گوشت اضافه جراحی کرد
يک روش ديگه اينه که کامل آبسه رو با بافتها اطرافش در آورد و بخيه کرد که البته بسته به عمق آبسه داره
اين رو هم بگم اميد خان به دکتر بگو در محلی که عفونت وجود داره هيچ وقت اجازه نداری بخيه بزنی خودش متوجه ميشه که .....![]()
دکتر جان سلامDVM.Shahbazi گفت:دکتر جان هیچ نوع آبسه ای رو بخیه نباید زد! حتی اگه برای تخلیه آن مجبور باشی شکافی چند سانتی بدی! دوستان توجه داشته باشند به این نکته ! چون دکتر خوب این مسائل رو می دونن این رو برای شما می گم که فردا نیان ابسه رو بعد از تخلیه براتون بخیه بزنن و شما هم به به راه بندازید/
دکتر گرون بهت گفتن! D: خواصتی بگو از تهران برات بفرستم