جیلاسون (مبارک * فریبا)

امید زمانی

Active member
نام : جیلاسون ( نریان )
پدر : مبارک
مادر : فریبا
رنگ : نیله
سال تولد : 1378
تیره : خرسان حاجی شهاب
تولید کننده : مهدی بهزاد پور

الان فکر کنم یزده مدتی سیرجان بود !
مهرشاد توضیحات تکمیلی و عکس را اضافه کن لطفا !( مادیون مهرشاد از جیلاسون پره )

آخرین ویرایش:

mehrshad

Member
پاسخ : جیلاسون

چشم امید جان.جیلاسون برادر تنی سرور که در مسابقات 87 یزد مقام اول در گروه خودش و نایب قهرمانی رو گرفت (با یه گوش بریده)است و این 2 نریان به دلیل اینکه محل بدی نگهداری میشدن بدنشون زخم شده و جای زخمها به صورت خط های سیاه روی بدن مونده و هیچ کس توجه زیادی به انها نمیکرده و دست به دست میشدن تا اینکه سرور مقام دار میشه و همه نگاهشون عوض میشه چند وقت پیش یزدی ها خریدن و بردنش یزد الان هم یزده!!!!!!!؟

پیوست ها

• P1000531.JPG
    P1000531.JPG
    147.2 کیلوبایت · بازدیدها: 56

mehrshad

Member
پاسخ : جیلاسون

رفت دیگه الان یزده از دوستان یزدی عزیز میخوام اگه کسی میتونه ازش عکس بگیره

bakhshi

Member
فریبا قره کهر بود .

سلام استاد سلامتید ، در کتاب انساب نیله گفته شده این مادیان! به فرمایشات شما ضمیمه کنم که بهزاد خان فرمودند من در عمرم فقط از 2 مادیان خوشم امد یکی عشیره بی همتا و دومی فریبای یگانه . بله خانم عاشق این مادیان بود فرموده بود مینیاتور اسب ایران است فریبا . سفارش فراوان کرده بودند که فریبا را هرگز از خون خارجی نکشید:sadsmiley:...........

علی اصفهانی

Active member
سلام استاد سلامتید ، در کتاب انساب نیله گفته شده این مادیان! به فرمایشات شما ضمیمه کنم که بهزاد خان فرمودند من در عمرم فقط از 2 مادیان خوشم امد یکی عشیره بی همتا و دومی فریبای یگانه . بله خانم عاشق این مادیان بود فرموده بود مینیاتور اسب ایران است فریبا . سفارش فراوان کرده بودند که فریبا را هرگز از خون خارجی نکشید:sadsmiley:...........

اینکه خانم سفارش کرده باشند فریبا یا هر مادیان دیگه ای را از خون خارجی نکشند نباید درست باشه .
چون خانم قره گوزلو میگفتند هر مادیان عربی باید از اسب هم تیره خودش کشیده شود و این بحث خارجی یا ایرانی را در نظر نمیگرفتند و میگفتند در بین طوایف عرب همیشه مرسوم بوده که هر گاه در یک تیره همخونی ایجاد میشد برای یکبار کشش از تیره دیگری سیلمی میگرفتند ودوباره به کشش با اسبهای تیره خودشان برمیگشتند و اگر دوباره عیوب همخونی دیده میشد اینبار از سیلمی تیره دیگری (بغیرازاونی که اول گرفتند) سیلمی میگرفتند و در کششهای نسل بعد دوباره به تیره خودشان برمیگشتند و همینطور مادیانهای هر تیره میتوانستند در صورت بروز عیوب همخونی از تیره های دیگر سیلمی بگیرد وبدینترتیب کشش از بین تیره های دیگر هم میسر میشد .

خلاصه اینکه ازنظر ایشان کشش با هر اسب که دارای تیره ای از تیره های خمسه (پنجگانه) باشد ممکن و موجه بود . و البته فقط کشش با ا سب تیره دیگر درصورت بروز همخونی در تیره و پیدا نشدن سیلمی مناسب از تیره خودش میتوانست مجاز باشد .

حتی من میخواستم ربه کا که نوه ایجن روز است را بفرستم از مبارک بکشم ایشان با تغیر بمن گفتند :
الان خارجیها از ما تیره میخوان و ما نباید مادیان ربه کا که تیره هتلی دارد را با مبارک که سگلاوی است بکشیم و گفتند :
سیلمی بوردو که الان هم کرمان است وتیره اش هتلی است را باید انتخاب کنی.

الان میبینم که جالبه که بوردو ایرانی خالص هم بود .
ایرانی یا خارجی بودن در دیدگاه خانم جایی نداشت وفقط تیره مهم بود.

علی اصفهانی

Active member
درضمن شما لطف دارید ولی خواهش میکنم لفظ "استاد" را براحتی برای همه و افرادی مثل من که هنوز شاگرد حساب میشن بکار نبرید.

باتشکر :smilingsmiley:

بالا