جام پیشرفت

narges

Member
چهارشنبه مورخ 28/5/88 و جمعه 30/5/88 مسابقات پرش سرعتی با عنوان جام پیشرفت در تهران باشگاه نوروز اباد برگذار میشود
لازم به ذکر است که این مسابقه که قرار بوده در مشهد برگذار شود با اعتراض سوارکاران و مالکان اسب تهران روبه رو شده و در پی متحد شدن سوارکاران تهران و جمع اوری امضا توسط انها محل مسابقه از مشهد به تهران انتقال یافت .
ارتفاع مانع مسابقه روز چهارشنبه 130 و روز جمعه در دور اول 135 و نهایتا در دور دوم 140 هست .

نرگس جان
منتظر خبرهای جدیدت هستیم،مخصوصا عکسها ،بعد از برگزاری مسابقه
مرسی

narges

Member
نفس گفت:
نرگس جان
منتظر خبرهای جدیدت هستیم،مخصوصا عکسها ،بعد از برگزاری مسابقه
مرسی

نفس جون من تا حالا نوروز اباد نرفتم چهار شنبه اگه بخوام برم خودم باید برم که چون مسیر و بلد نیستم شاید نتونم برم اما اگه رفتم چشم عکس هاشو میزرام هرچند عکس مسابقه های قبل و هم به خاطر اینکه باید نشست حجم کم کرد همین طور مونده نذاشتم .

دوشنبه مورخ 26/5/88 مسابقه درساز تست c1و تستAساعت 17 در مجموعه نوروز آباد برگزار میشه
من احتمالا واسه تماشا میرم کیا میان؟

narges گفت:
چهارشنبه مورخ 28/5/88 و جمعه 30/5/88 مسابقات پرش سرعتی با عنوان جام پیشرفت در تهران باشگاه نوروز اباد برگذار میشود
لازم به ذکر است که این مسابقه که قرار بوده در مشهد برگذار شود با اعتراض سوارکاران و مالکان اسب تهران روبه رو شده و در پی متحد شدن سوارکاران تهران و جمع اوری امضا توسط انها محل مسابقه از مشهد به تهران انتقال یافت .
ارتفاع مانع مسابقه روز چهارشنبه 130 و روز جمعه در دور اول 135 و نهایتا در دور دوم 140 هست .
سلام نرگس جان ، می شه لطفا بگید که ساعتش چنده؟ وآیا تماشای مسابقه برای عموم آزاده یا خیر؟

narges

Member
فروغ گفت:
سلام نرگس جان ، می شه لطفا بگید که ساعتش چنده؟ وآیا تماشای مسابقه برای عموم آزاده یا خیر؟

سلام عزیزم
بله برای تماشای مسابقات برای عموم ازاد هست فقط یک بلیط ورودی باشگاه تهیه میکنید که عموما 1000 تومان برای هر نفر هست
روز چهارشنبه صبح ساعت 8:30 تا 9 شروع مسابقات هست که برای اسب های مبتدی هست و عصر هم ساعت 4 پرش سرعتی باز هم اسب های مبتدی و ارتفاع مانع و هم که تو خبر گفتم . روز جمعه هم ساعت 4 شروع مسابقه هست

narges

Member
جمعه اگر خدا بخواد من هم حتما می ام ایناز جون خوشحال میشم ببینمتون
یکی دیگه از دوستان هم که میدونم قراره با هم بیایم
امیر حسین شما هم میاید؟

نتیجه مسابقه هم به شرح زیر شد:
خانم شریسا غفاری با اسب گابن نفر اول با کسب امتیاز 64%
آقای محمد کرمی با اسب دیبوت نفر دوم با کسب امتیاز 1/56%
هر دو از باشگاه شکی

قهرمان گفت:
من دیروز برای مسابقات درساژرفتم که متاسفانه فقط دو نفر شرکت کننده داشت در تستA
می تونم خواهش کنم از قبل این مسابقات رو اطلاع بدین که ما هم باخبر بشیم ممنون می شم.

narges گفت:
سلام عزیزم
بله برای تماشای مسابقات برای عموم ازاد هست فقط یک بلیط ورودی باشگاه تهیه میکنید که عموما 1000 تومان برای هر نفر هست
روز چهارشنبه صبح ساعت 8:30 تا 9 شروع مسابقات هست که برای اسب های مبتدی هست و عصر هم ساعت 4 پرش سرعتی باز هم اسب های مبتدی و ارتفاع مانع و هم که تو خبر گفتم . روز جمعه هم ساعت 4 شروع مسابقه هست
ممنون از پاسخت و همچنین اطلاع رسانیت.
من هم به احتمال زیاد هم فردا صبح می آم و هم جمعه.