اینکه سینی کشت آقای ساعدی برای این علوفه ابعادش چنده شک نکنید 30*60 هست ، از سینی کشت نشاء برنج استفاده میکنن :winksmiley02:
توصیه میکنم حتما این لینک رو ببینی 6 صفحه بیشتر نیست ، کلی سوالات رو جواب میگیری :
آقای ساعدی نگفته 1 کیلو جو 7 کیلو علوفه میده ؟؟؟؟
ایشون گفتن روزانه 150 کیلو بذر جو وارد سیستم میشه و 1000 کیلو علوفه بعد 7 روز بدست میاد ، این همون میشه دیگه :rolleyessmileyanim:
اساس محاسبه ارزش غذایی ماده خشک است ( از هر مهندس جیره نویس دوست دارید بپرسید ) که در اینجا از هر یک کیلو بذر جو علوفه تولیدی 7 کیلو تر میدهد که اگر خشک شود یک کیلو و صد گرم ماده خشک میدهد ( خودم آزمایش کردم ) ، پس عملا شما 100 گرم تولید دارید نه 7 کیلو !!!
یکی از نکات مهم تر خوری است ، که در دستگاه گوارش تولید باد میکند و باعث میشود حیوان بترکد .
و جالبه که با این همه مزیت ذکر شده ( ادعا ) پس چرا این سیستم در دنیا فراگیر نشده ( جایی خوندم که بیشتر از 20 ساله که این سیستم تولید علوفه در اروپا و آمریکا در بارش تحقیق شده ) !!!!! یعنی اونا به این مزایا توجه نکردن ؟؟؟
در هر صورت شاید اسب های شما انقدر با ارزش باشن که حتی علوفه کیلویی 2000 تومان هم چیزی نباشه :winksmiley02:
چرا خود شما مثل من نمیرید 1 کیلو جو بخرید و بریزید و 7 روز آب بدید و ببینید نتیجه چی میشه ؟!؟!؟ :blinksmiley:
راستی قرار بود چند تا PDF بفرستید :coolsmiley02:
راستی در مورد قسمت ارزش غذایی ماده خشک شما فقط قسمت ساقه محصول هیدرو رو حساب کردین که اگه خشک بشه تبدیل به یک کیلو و صد گرم ماده خشک میشه
در حالی که در 7 کیلو محصول هیدرو به دلیل برداشت از ریشه ماده خشک بیشتری موجوده
مثلا فقط 400 گرم اون بذر باقیماندس + و بیش از 600 گرم ریشه موجوده
خب در مورد تر خوری اسبا شما اطلاعاتتون بیشتره ولی تصور من اینه که اسب های قوی هیکل در زمانهای قدیم همیشه در طبیعت فقط علوفه سبز میل می کردن، اگه اینطور نیست اصلاح بفرمائین
بازم ممنون
من فكر ميكنم كانكسهاي ساخته شده خيلي قيمتش بالاست وبراي كسي كه كم دام(اسب ) داره توجيه نداره اما ميشه به روش گلخانه اي هر كس به مقدار نيازش توليد اين علوفه را داشته باشه من دارم روش كار ميكنم اگر راه اندازي كردم حتما مطالب بيشتري را در سايت قرار ميدم .اما مهمترين نكته ارزش غذايي وخاصيت اين نوع علوفه مهمه اگر دوستان اطلاعات بيشتري دارن راهنمايي كنند ممنون ميشم ازشون
ممنون از توجه شما
درمورد سینی کشت ، برای اینکه خیالتون راحت بشه از خود آقای ساعدی سوال کنید .
در مورد بذر مصرفی هم این نکته رو باید در نظر داشته باشید که بذر زیاد باعث خفگی جو ها میشود " در ابعاد 30*60 بیشتر از یک کیلو 300 گرم استفاده نشود " تا 1 کیلو هم جا داره کم بشه ولی کمترش به صرفه نیست .
در مورد اون سایت هم که فی-ل-ت-ر هست اگه بتونید ببینیدش براتو خیلی مفیده ....
در مورد ماده خشک هم من همو عکسی که دیدید رو کامل " ساقه ، پوکه جو ، ریشه " رو خشک کردم ، گفتم که شما خودتون آزمایش کنید ، خرج زیادی نداره که همش 1 کیلو جو هست با 7 روز وقت آبیاری همین ....
برای تر خوری ، شما اسب را در اسارت نگهداری میکنید و حیوان به شما اعتماد میکند و هر چه برایش بریزید میخورد ولی همانطور که گفتید در گذشته در طبیعت بودن و به صورت طبیعی و آزادانه حق انتخاب داشتند ....
سیستم که در روز 1 تن علوفه تولید کنه ( بر اساس ادعای دوستان ) برای 100 راس اسب خوراک تامیین میکنه و باید ببینید شما 100 راس اسب دارید یا نه ، چو این سیستم در صورد کار کرد کامل ( بر اساس ادعای دوستان ) صرفه اقتصادی دارد .
و دوستانی که چند اسب دارند میتوانند به صورت محدود علوفه کشت کنند ولی باید سختی تولید رو بجون بخرن " چون آزمایش کردم میدونم چه مشکلاتی داره و بعد از 1 ماه خسته کننده خواهد شد" .
توصیه برای دوستان که میخواهند محدود تولید کنند :
بهتر است مراحل تولید علوفه را تا 7 یا 8 رو ادامه ندهید و همان روز 3 یا 4 روز بعد از کشت ، محصول را با کاه و کنستانتره مخلوط کنید و به اسب دهید ، این بهترین حالت ممکن برای شماست .
لینک pdf دومتون هم که اشتباه !!!!!
ما ایرانیها به تمدن 7000 ساله خود خیلی میبالیم ولی چیزی از این تمدن نمیدانیم ، یا اگر هم میدانیم به آن عمل نمیکنیم .
در قدیم برای رفع مشکل خاک در علوفه دام ، علوفه را میشستن و به اصطلاح غذای آماده شده به این روش را " شسته " میگفتند ، از روستاییان بپرسید :winksmiley02:
روش کار هم به این صورت بوده که کاه یا یونجه را در گونی میریختند و در گونی را گره زده و به داخل آب می انداختند " یا رود خانه یا نهر آب ، حوضچه " و حدود 1 ساعت در آب میماند و هر 10 - 15 دقیقه گونی را لگد مال میکردند و خاک علوفه به مقدار زیادی گرفته میشد ، و " شسته " میشد .
و حالا کاه یا یونجه خیس شده ، به آسانی با کنستانتره " در قدیم با آرد جو و ذرت " مخلوط میشود .
بنظر من شستن یونجه یا کاه خیلی راحت تر از تولید علوفه با این همه دردسر است .
اين هم فكر خوبيه ولي كلا توليد در كشور ما بسيار مشكله فروش محصول هم بسيار مشكلتر براي توليد كننده براي دلال فقط خوبه