ایران استفاده از اسب در روستاهای هم مرز عراق را ممنوع کرد

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
نشریه انگلیسی زبان «کردیش گلوب»، چاپ اربیل عراق، در گزارشی ادعا کرد: "دولت ایران در تلاش برای محدود کردن فعالیت گروه های تروریستی، استفاده روستاییان از اسب در مناطق هم مرز با عراق را ممنوع کرده است."

این نشریه مدعی شد: "ایران به کلیه روستاییان ساکن مناطق مرز عراق دستور داده که ظرف کمتر از دو هفته اسب های خود را بفروشند وگرنه بازداشت و جریمه خواهند شد."

به ادعای کردیش گلوب، هدف از این دستور جلوگیری از رفت و آمد قاچاقچیان به عراق برای کمک به گروه های تروریست است.

این گزارش می افزاید: "دولت ایران معتقد است برخی عناصر در نقاط مرزی بین ایران و عراق تردد می کنند و به گروه های تروریست از جمله گروهک پژاک که مواضع آن در کردستان عراق واقع شده یاری می رسانند."

این نشریه همچنین با ادعای توزیع نامه های هشدارآمیز در روستاهای مرزی می نویسد: "هر فردی که اسب خود را نگه دارد 3 میلیون تومان جریمه شده و به علاوه بازداشت خواهد شد. مالکان اسب تنها 10 روز فرصت دارند که اسب های خود را به فروش برسانند و درغیراین صورت آنها جریمه و اسب هایشان مصادره خواهد شد."

این گزارش به نقل از یک قاچاقچی ادامه می دهد: "مقامات ایران خواهان کنترل بیشتر مرزها هستند چرا که شاهد افزایش فعالیت گروه های ترورستی بوده اند."

در همین حال یک روستایی با بیان اینکه وی عاشق اسبش است اظهار داشت: "غیرممکن است که من اسبم را از دست بدهم. این اسب برای من از یک خودروی ساخت ایران نیز ارزشمندتر است! من اسب خود را پنهان می کنم حتی اگر مجبور شوم آن را در حمام خانه ام پنهان خواهم کرد!"

vatan

Member
مگه برای قاچاق بیشتر از قاطر استفاده نمیکنند ؟
فکر نکنم اسب خوب داشته باشند؟!!!!

atila

Member
به خاطر قاچاق نیست بیشتر به خاطر تردد نیروهای پژاک با اسب در منطق کوهستانی است . جالبه بدونید اسب یا قاطر را که از قاچاچقیان می گیرند به خاطر اینکه دوباره وارد چرخه خرید و فروش نشود تیر باران می کنند . یکی از رفقا که در منطقه جهنم دره آذربایجان غربی سرباز بود شاهد زنده چنین صحنه
دهشت بار بود.

فکر نکنم اين کار رو بکنن. من خودم تردده اين قاچاقچيان رو تو پيران شهر و همچنين ديگر شهر های مرزی ديدم. هم اسب دارن و هم قاطر.حتی در هفته يک روز از بازارشون به خريدو فروش اسب
اختصاص داره.

آتیلا گفت:
به خاطر قاچاق نیست بیشتر به خاطر تردد نیروهای پژاک با اسب در منطق کوهستانی است . جالبه بدونید اسب یا قاطر را که از قاچاچقیان می گیرند به خاطر اینکه دوباره وارد چرخه خرید و فروش نشود تیر باران می کنند . یکی از رفقا که در منطقه جهنم دره آذربایجان غربی سرباز بود شاهد زنده چنین صحنه
دهشت بار بود.

atila

Member
عرض کردم که شاهد زنده است . خرید و فروش اسب و قاطر ممنوع نیست بلکه بازار خوبی داره اصلا تو اطراف شهر ما مادیان را برای تولید قاطر و فروش به کردها پرورش می دهند قیمتش هم بیش از یک میلیون است . ولی در پایگاهها مخصوصا پایگاههای سپاه مرکب قاچاقچیان را تیرباران می کنند .

بالا