اشتباهات کتاب را من با ردیهای دی ان ای می دانم.
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2010 , November 26 #2 alirezainejad گفت: اشتباهات کتاب را من با ردیهای دی ان ای می دانم. کلیک کنید تا باز شود... همه رو بگذارید روی سایت لطفا در این تاپیک ایرادات و اشکالات کتاب رو بنویسیم
alirezainejad گفت: اشتباهات کتاب را من با ردیهای دی ان ای می دانم. کلیک کنید تا باز شود... همه رو بگذارید روی سایت لطفا در این تاپیک ایرادات و اشکالات کتاب رو بنویسیم
مجتبی مطلب نژاد Member 2010 , November 26 #3 پدر خالدین تو کتاب 2 سمرقند خورده در حالی که انسیاتوره پدر نار با دی ان ای انسیاتوره نه سمرقند
سامان حسینی Active member 2010 , November 26 #4 سامره(حدادوجادو) زده شده درصورتی که(وحیدو مینو )درسته
alirezainejad Member 2010 , November 26 #5 ایرادها در کتاب دوم است و کتاب اول بدون ایراد است آن هم به خاطر اینکه خانم می خواستند قبل از فوتشان کتاب را کامل کنند و اسبها را ثبت نمایند.سامره کره .وحید و مینو است -
ایرادها در کتاب دوم است و کتاب اول بدون ایراد است آن هم به خاطر اینکه خانم می خواستند قبل از فوتشان کتاب را کامل کنند و اسبها را ثبت نمایند.سامره کره .وحید و مینو است -
سامان حسینی Active member 2010 , November 26 #6 شرمنده گیج شدم.عجب سوتیی دادم!!! توکتاب(حدادومینو) ولی درستش(وحیدومینو)است.عذرمیخوام.
ا ایمان Active member 2010 , November 27 #7 تو جلد اول شبنم ( خیبر * گلداغ ) ثبت نشده !! جالب اینجاست شبنم با غرور نیله داده !!! :blinksmiley: تو کتاب دوم اسبای پویا ( وحید * جادو ) جوشش ( ناصر * دلارا) ساسان ( حکیم * یولریکا ) بهنام ( نامدار * زرافه ) ثبت نشدن !!
تو جلد اول شبنم ( خیبر * گلداغ ) ثبت نشده !! جالب اینجاست شبنم با غرور نیله داده !!! :blinksmiley: تو کتاب دوم اسبای پویا ( وحید * جادو ) جوشش ( ناصر * دلارا) ساسان ( حکیم * یولریکا ) بهنام ( نامدار * زرافه ) ثبت نشدن !!