احساسات اسبي

آيا اسب ها نسبت به هم احساسي هم دارن؟
مثلا احساس كره به مادر بعد از جدا كردن كره و پايان شيرخوارگي...يا اسب هاي يك اصطبل

cute_cartoon_ponies_in_love_sticker-p217052637826223408qjcl_400.jpg

اسبها با هر انساني به راحتي ارتباط برقرار مي كنند ؟

هيچ اسبي از ابتدا گاز بگير ، لگد بزن و وحشتناك نيست .مگر اسب خاطره اي ناخوشايند داشته باشد .اسبهايي كه در اختيار آدمهاي خوب هستند ،خوش رفتارند و به آنها علاقه مندند . اسبها با محبت وابسته مي شوند ،مثلاً اگر شما هر روز ساعت معيني به ديدن اسبتان برويد و يك روز نرويد ، اسب انتظار مي كشد و اگر برويد و از آن سراغي نگيريد به اسب بر مي خورد. اسبها حتي گريه مي كند و در رفاقت خيلي صادقند.

آيا احساس اسب ماده با اسب نر تفاوت دارد؟

اسبهاي ماده حساس تر هستند اما اسبهاي نر از لحاظ رفاقت، صادق ترند. اسبهاي ماده عاشق مي شوند. با سوارشان احساساتي برخورد مي كنند اما اسبهاي نر در ابتدا مقاومت مي كنند و از راه دوستي با انسان همكاري مي كنند، نه از سر احساسات

سيما فيلم - بابك محمدي مدير باشگاه سواركاري شهرك سينمايي »

فربود

Active member
آيا اسب ها نسبت به هم احساسي هم دارن؟
مثلا احساس كره به مادر بعد از جدا كردن كره و پايان شيرخوارگي...يا اسب هاي يك اصطبل
همانطور که دوستان هم گفتند ، بله 100% احساس دارند مخصوصا مادیون و کره .
من خودم این رو به عینه مشاهده کردم ، کره برای برای چریدن کمی از مادیون دورتر رفت و مادیون چون که کره رو ندید خیلی بیتابی کرد و حتی طناب خودش رو پاره کرد و دنبال کره گشت و تا اون رو پیدا نکرد آروم نشد .

hakim

New member
احساس مادیان و سیلمی خیلی متفاوته؟
لطفا بیشتر توضیح بدید
مرسی
خوب این مورد رو خودم به عینه دیدم توی باشگاه یکی ازدوستان نریانی هست که هروقت چند نفری برای گشت میریم به دلیل وجود جنگل منطقه گاها پیش میاد که اسبها ازمسیر عقب می افتن (گم میشن) واین نریان تا زمانی که مادیان به جمع نپیونده بی قراری میکنه واین کاراتازمانی ادامه میده که شخص ازروی صدا مسیررا پیدا میکنه وجالب اینکه به محض دیدین مادیان اروم میگیره .

علی اصفهانی

Active member
اصلا از خصوصیات اسب اینه که در احساساتش خیلی افراطیه مثل احساس مادیان به کره تازه متولدش یا سیلمی به مادیان یا عصبانیت اسبی که مزاحم جو خوردنش بشیم ...

وشاید یکی از علل علاقه انسان به اسب همین باشه . چون یکی از تفاوتهای اسب با مثلا گوسفند یا گاو همین تفاوت در احساساتش است .

ممنون از جواب هاي همتون...
احساسات اسبا به انسان ها چطوره؟
آيا صاحبشون رو ميشناسن يا فقط با كارگري كه بهشون خوراك ميده صميمي هستن؟
يعني صاحبشون اگه دير به دير سرش بزنه اسب يادش ميمونه اين صاحبشه؟
احساسي كه انسان بهش داره رو ميفهمه؟يعني ميفهمه كه صاحبش داره با علاقه و مهربوني نگاهش ميكنه يا حرف ميزنه؟

keyvan zand

New member
قطعا صاحبش رو میشناسه من خودم یه مادیون دارم ولی به دلیل نوع کارم تقریبا چندماهی یه دفعه می تونم برم اون شهرو بهش سر بزنم ولی برای خودم هم جای تعجب داره که وقتی از ماشین پیاده میشم با اینکه توی دید مادیون نیستم ولی صداش بلند میشه وشروع میکنه به ادا دراوردن وبا یه علاقه ای دنبال سرم راه میفته وشاید باور نکنید یه دفعه همراهیام با دیدن این صحنه گریشون گرفت وقتی این همه احساساتو میبینم تمام خستگی راهو فراموش میکنم البته من همیشه با این حیوان با محبت رفتارکردم وعلی رغم بعضی شیطنتها هیچوقت نزدمش .

علی اصفهانی

Active member
اینکه صرفا یک نفر مالک یک اسب باشه و صاحبش باشه برای اینکه اسب اونو بشناسه کافی نیست .
حتما باید ابراز محبتی از یکنفر ببینه و در اون وقت اون شخص را بعنوان یک دوست میشناسه .

بالا