هرتغییری مطمئنا" تبعات وتغییراتی را بدنبال خواهدداشت . گروهی ازآن انتفاع می برند وگروهی نیز درصورت عدم تغییر دچار تغییرموقعیت می شوند.:smilingsmiley:
کلاسهای آموزشی مطمئنا" تعطیل نخواهدشد.
آقای ساعی تازمانیکه سواری میکند پس درمجموعه حضورخواهد داشت.
هزینه ها پانسیون, نگهداری ,بالتبع آموزش ممکن است تغییر کند ولی کیفیت آموزش ونگهداری وفضای محیطنیاز به هزینه دارد.
خیال شما راحت اگر گمان کرده اید که به صرف دولتی بودن هزینه ای ازسمت فدراسیون یا... هرارگان دیگری درآنجاخرج میشده گمانی باطل است.چون فدراسیون سوارکاری یک فدراسیون خودگران بوده به این معنا که هزینه های خودرا باید خود تهیه کند ..حال ازکجا تو خود حدیث مفصل بخوان .....؟!چرا ؟ چون سواری ورزشی .... است.
فقط تفاوت درشیوه مدیریت وسطح کیفیت ارائه شده بین مدیریت دولتی وخصوصی است.
بازهم ممکن است هیچ چیز تغییر نکند بایدصبور بود ودید.
البته اگر این خبرصحت داشته باشد, خصوصی سازی خیر بلکه مدیریت آقای....:blinksmiley:
عزیزم
نوشتم بهترمیشه. نه ایده ال سودده و....
این فضا پیچیده تراز اونی ه که بگی چی میخواد.lool
باید صبرکرد ودید:smilingsmiley:
خبرخوبیه.
البته من آقای صفایی رو نمیشناسم.
ولی کارنامه ساعی مشخصه.
مطمئنا"وضعیت بهترخواهد شد چون آقای ساعی باورزش حرفه ای آشنا و مدتی است که درسواری هستند و بامشکلات و امکانات ومحدودیتهای سواری آشنا.
اگرخبرموثق باشه بهترخواهدشد.:smilingsmiley:
فروغ عزیز
درست نمیدونم چرابعضی وقتهادوست ندارم که جواب بدم.
ولی من نظاراتم ودلایلم رودرارسالهای قبلی گفتم.
نظرات من درباره ورزش سواری است نه یه رشته خاص کمانگیری بااسب یا پرش و...
اصلا"هم تمایلی ندارم که از منش پهلوانی وقهرمانی و... حرفی بزنم.
یک باردیگه هم عرض می کنم.
کسیکه تا بالاترین سطح ورزشی حضور موفق داشته وهمین حالا هم در کشورهای صاحب سبک تدریس وآموزش می ده مطمئنا" باتکنیک های موفقیت درورزش حرفه ای آشنااست.ومطمئنا" بهتر از یک زمین دار یا یک گروهبان یا... (بافرض حسن نیت کامل) که اول باید اسب رو براش بگی بعد پانسیون رو بعدفضارو و..... اونوقت بازهم می بینی که به اندازه فرهنگ خودش کشش داره.
اینکه ایشون مشاورهای خوبی در سواری داره یا نه ,نظری ندارم.
اینکه می تونه فرمول موفقیت وجذب سرمایه روانجام بده یانه ,نمی دونم
....
ولی جلب کردن رضایت همه توی یک کارخدماتی باسطح توقعات متفاوت کار بسیارسخت وغیرممکنی است و همیشه شما ناچارید درکارهای خدماتی سطح ارائه خدمت ومشتریهای خودتون رو در یک طیف نزدیک به هم انتخاب وجداسازی کنید.
مخلص کلام اینکه هنوز هیچ چیزی مشخص نیست.
من هم مثل شمامنتظر میمونم واخبارآریاسب رودنبال میکنم.