ابوالهل (دجله * جهان) ن ک 1

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
نام: *ابوالهل
جنسيت: نریان
رنگ: نیله
سال تولد:1994
شماره داغ :94-378-01
نام مادر: جهان
نام پدر: دجله
تيره: حمدانی سمری(ال کثیر)
توليدات: ندارد
توليد كننده: فدراسیون
آخرين مالك: فدراسیون

سامان حسینی

Active member
یادش بخیر چه اسبی بود قدرشو ندونستیم واقعا تاحالا مثش ندیدم فکرکنم اونچیزی بود که سالهای اینده میریم دنبالش اسبی که هم زیباس ونشانه های عرب روداره وهم قوی(الان اکثر اسبهایی که من میبینم خالص ایرانیهایی هستند که شباهته زیادی به عرب ندارن البته این نظره منه وشایدخارجیها چون دیدم کسایی که عکسه خالصا رو میبینن وکامنت میذارن کاسپین بعد که میگی عرب تعجب میکنن وباورشون نمیشه یا میگن کرد یا...طرف دیگه اسبای شو وارداتین که زیباهستن ولی اسب نیستن دراین بین هم تعداد کمی خالص زیبا داریم که به عرب شبیهن وتعدادی خون وارداتی که زیباهستن وبه اسب شبیهن که تعدادشون کمه.)یادمه 5 6 سالم بود عموم ابولهولو ول میکرد این اسب حدود1ساعت دمش رو کولش بود سرشهم گاهی به صورت قوصی پایین میگرفت وحرکتی میکرد که دیگه ندیدم انگار روی ابرا بود گاهیم سرشو میوردبالا وباغرور به ادم نگاه میکرد ثابت می ایستاد وصدای نفسشو به رخمون میکشید.گاهی اوقات هم یواشکی میرفتم دراصطبلشو باز میکردم میومد بیرونو اگه مادیون بیرون بود میرفت سراغش به مادیون خیلی نزدیک نمیشد ولی مثه پروانه دورش میچرخید هرکاری که برا جلب توجه لازم بود انجام میداد انواع حرکات موزون ورقص وهمینطور حرکات رزمی و...هنوز حسرت میخورم کاش اونموقع دوربین دسم بود یا گوشی دوربین دار10 سال زودتر اختراع میشد یادش به خیر...ابولهول نزدیک ترین سیلمی به ایجن روز بود چون پدر ومادرش کره ایجن روز بودن حالا میفهمم فرق هدیه شخصیتهای مهم به شاه ایران وخرید ازرعیت توسط مردم ایران!درسته شاید بعضیا بگن خون ایجن روز قدیمی شده ولی همه اثارباستانی وتاریخی اول دراوج بودن زمانی بی ارزش شدن ولی بعدها به عنوان اثار باارزش شناخته شدن وارزششون چندین برابر شد.همه اینهارو گفتم که برسم به این که از ابولهول یک مادیان به جا مونده به نام چهراز که بااسبایی مثله زال کره داده چقدر زیبا بود اگر بایابر یک کره میداد واحتمال به وجود امدن ایجن روز2محقق میشد ولی حیف که افتاده دسته هیئت سوارکاری ودلسوز نداره این مادیان واقعا دیدنی است البته من تازگی ندیدمش تو همین چندروزه میرم ویه عکس ازش میگیرم

بالا