آخال

پدر: توسن!!!!
مادر:مینا 14
این مشخصات یک به اصطلاح سیلمی است در ترکمن صحرا.که حدود 12 سال بعد از مرگ به اصطلاح پدر بدنیا آمده!
راست گفته اند دروغ هرچه بزرگتر پذیرفتنش راحت تر!

پدر: توسن!!!!
مادر:مینا 14
این مشخصات یک به اصطلاح سیلمی است در ترکمن صحرا.که حدود 12 سال بعد از مرگ به اصطلاح پدر بدنیا آمده!
راست گفته اند دروغ هرچه بزرگتر پذیرفتنش راحت تر!
اقا این مشخصات اسب رو از کی شنیدید....؟؟؟؟

ehsan1012

Member
سلام جناب سمند صحرا این دروغ شاخدار رو از کی شنیدید که اینجوری عکس العمل نشون می دید.
آخال ( توسن 2 * مینا )
جنس : نریان
رنگ : نیله55.jpg

به نام پدر توجه کنید توسن2 فکر میکنم اشتباه در همین باشه جناب سمند صحرا فکر کرده اند توسن پدرشه؟؟؟؟؟؟ ولی پدر اخال توسن 2 هست

خیر همان توسن 2 منظورم بوده.
این اسب نه کره توسنه،نه توسن2 نه نوه و نه نتیجه نه نبیره!!!
اصلا هیچ ربطی به اون خط خونی نداره.
مدتی بصورت پانسیون پیش ما بود و بعد رفت کورس هم دوید .

ehsan1012

Member
جناب سمند صحرا شما بر چه أساسي اين صحبت رو مي فرمائيد يه مدرك و دليل قانع كننده بياريد بنده دوست دارم اينجا از نظر پيشكسوتان بخصوص شما كه داراي تجربه زيادي هستيد استفاده كنم در ضمن شما در شروع بحث فرموديد كه اين كره رو بنام كره توسن معرفي كردند كه ١٤ سال بعد از مرگ توسن بدنيا آمده حالا مي فرمائيد منظورتون توسن ٢ بوده مگر توسن ٢ كي فوت شده؟حالا شما چقدر مطمئن هستيد كه اين كره كره توسن ٢ نيست ؟مگر اينكه دوستاني زيادي رو داشته باشيد كه دونبال سيلمي ها رآه مي افتند تا ببينن كه سيلمي با كدام ماديان كشش مي شود اينجا بنده فقط و فقط مستندات را مي پذيرم مگر اينكه نتيجه آزمايش معاونت فني فدراسيون را قبول نداشته باشيد كه اينجوري توليد آت خيلي از دوستان زير سوال مي رود و در ضمن اين نريان الآن جايي است كه از آن بعنوان اسب ورزشي استفاده مي كنند نه سيلمي كه دوستان بخوان خودشونو ناراحت كنند.

امید زمانی

Active member
این اسب کره مادیان مینا 14 هستش و توی نوروز آباد تولید شده و توسن 2 که در اواخر عمرش در باشگاه شهدای کارگر نگهداری میشد و واسه کسی هم کشش نمی کردند و مطمئنا پدرش توسن 2 نیست حالا اگر پدرش ترکمن دیگری بوده مشخص نیست . ولی اسب خوشگلی هستش:smilingsmiley:

ehsan1012

Member
سلام آقاي زماني ممنون از شما ،اين اسب با توجه به اطلاعأتي كه من دارم در مشهد يا بجنرد متولد شده و مادر اين اسب به نام مينا (كره گل آهو )در يكي از باشگاه هاي مشهد نگهداري ميشه .

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
مینا 14 کره گل اهو نیست.
کره یوزپلنگه
رنگ سفید. الانم مدتیه پر نمیشه دیگه
آخرین کره ای که داشت با آریا هست

ehsan1012

Member
سلام ، آقاي زماني اصرار دارند كه اين نريان كره مينا١٤ است در صورتي كه نام مادر اين اسب مينا تنهاست و متعلق به آقاي فرازنده در خراسان رضوي مشهد

این کره را مالک قبلی اون آقای روشن ضمیر به باشگاه ما آوردند و گفتند مشخص نیست پدرش چیه و میگن کره زرینه! و شاید حیدربابا!و حتی من کسی را به ایشان معرفی کردم که از سابقه این مادیان در نوروزآباد اطلاعاتی به ایشان داد ولی مشخص نبود پدر کره چیه.تا اینکه بعدا بنام کره توسن دوید بنام کره توسن2 در صوفیان باشگاه قلیچی هم برای سیلمی مستقر شد.

بالا