احسان
Active member
دوستان عزيز خواهش ميکنم که نظر خود را درباره اين موضوع بديد بگيد از روی چه خصوصيات و چه کارهای ميفهميد که دامپزشک تان وارد هست و نسبت به اسب و بيماريهای اسب اطلاعات کافی دارد و در کل بلد چيکار کنه که اسب رو از بيماريش نجات بده و يا خدمات مامايی را به خوبی انجام بده
خصوصيات يک دامپزشک خوب چی هست?
دوست داريد دامپزشک اسب تان چطور آدمی باشه و چطوری با شما و اسبتان رفتار کند ?
اين سؤالات در مورد دامپزشکای اسب هست آنهای که اختصاصاً با اسب کار ميکنند
اين چيزی هست که من هميشه ميخواستم بگم که اسب با حیوانات ديگه فرق ميکند
چون خارج از علاقه که صاحب اسب به اسبش دارد چندين سال روی يک اسب کار ميشه تا بتواند مهارت ورزشی بدست بياره و کلی هزينه داشته و اين موضوع به خود شما که اسب داريد بستگی داره که به اسبتان احترام بگزاريد و يک دامپزشکی را برای اسبتان انتخاب کنيد که کار اصليش اسب باشه و حيوان ديگه ويزيت نکند اين هميشه برای من مهم بوده که کاری که ميکنم به اسب صدمه ديگيه نزنم اگه بلد نيستم بگم نميدونم برای خود اسب احترام قائل باشم و بهترين خدمات را به اسب بدهم
يه تاپيک هم در رابطه با خدماتی که دامپزشک بايد حتماً به اسب شما بده ميزارم بعداً که شما هم حقوق خودتان را بدانيد
حالا نظر خود را بگيد ديگه از بحث خارج نشيم
خصوصيات يک دامپزشک خوب چی هست?
دوست داريد دامپزشک اسب تان چطور آدمی باشه و چطوری با شما و اسبتان رفتار کند ?
اين سؤالات در مورد دامپزشکای اسب هست آنهای که اختصاصاً با اسب کار ميکنند
اين چيزی هست که من هميشه ميخواستم بگم که اسب با حیوانات ديگه فرق ميکند
چون خارج از علاقه که صاحب اسب به اسبش دارد چندين سال روی يک اسب کار ميشه تا بتواند مهارت ورزشی بدست بياره و کلی هزينه داشته و اين موضوع به خود شما که اسب داريد بستگی داره که به اسبتان احترام بگزاريد و يک دامپزشکی را برای اسبتان انتخاب کنيد که کار اصليش اسب باشه و حيوان ديگه ويزيت نکند اين هميشه برای من مهم بوده که کاری که ميکنم به اسب صدمه ديگيه نزنم اگه بلد نيستم بگم نميدونم برای خود اسب احترام قائل باشم و بهترين خدمات را به اسب بدهم
يه تاپيک هم در رابطه با خدماتی که دامپزشک بايد حتماً به اسب شما بده ميزارم بعداً که شما هم حقوق خودتان را بدانيد
حالا نظر خود را بگيد ديگه از بحث خارج نشيم