تقویم مسابقات هیئت سوارکاری استان قزوین 88

تقویم مسابقات هیئت سوارکار استان قزوین
===============================================
21/1/1388 -- همپیمایی همچون سالهای گذشته به مقصد پارک فدک |
----------------------------------------------------------------------------------------------
28/1/1388 -- پرش در ردههای نونهالان,نوجوانان,جوانان, بزرگسالان و مبتدی |
----------------------------------------------------------------------------------------------
18/2/1388 -- استقامت آزاد |
8/3/1388 -- درساژ در دو رده(نونهالان و نوجوانان) - (جوانان و بزرگسالان) |
8/3/1388 -- پرش در ردههای نونهالان,نوجوانان,جوانان, بزرگسالان و مبتدی |
5/4/1388 -- پرش در ردههای نونهالان,نوجوانان,جوانان, بزرگسالان و مبتدی |
1/5/1388 -- درساژ در دو رده(نونهالان و نوجوانان) - (جوانان و بزرگسالان) |
2/5/1388 -- پرش در ردههای نونهالان,نوجوانان,جوانان, بزرگسالان و مبتدی |
13/6/1388 -- پرش در ردههای نونهالان,نوجوانان,جوانان, بزرگسالان و مبتدی |
2/7/1388 -- درساژ در دو رده(نونهالان و نوجوانان) - (جوانان و بزرگسالان) |
3/7/1388 -- پرش در ردههای نونهالان,نوجوانان,جوانان, بزرگسالان و مبتدی |
1/8/1388 |
پرش قهرمانی استان در ردههای نونهالان,نوجوانان,جوانان, بزرگسالان|
8/8/1388 |
15/8/1388 -- استقامت آزاد |
===============================================
عكس روي جلد از راست به چپ: آقايان زنده ياد سيد محمد تقي بحريني(69)،
حسينعلي رشوند سرداري(67)، زنده یاد اکبر امنیه(64)، نصراله خسروي و زنده ياد اسماعيل بابوك (راه پيمايي از آقابابا تا اكباتان تهران – دهه 50)

پیوست ها

• جلدکامل.jpg
    جلدکامل.jpg
    63.9 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • 000003.jpg
    000003.jpg
    51 کیلوبایت · بازدیدها: 26
دوست عزیز!!!!!!
همینقدر که تقویم دارید کلاهتو بنداز هوا!
اگه مسابقه طبق تقویم برگزار بشه که بیشتر بیانداز!
شرکت کننده که همیشه هست! کم و زیادش....

Shabdeez

Member
اقای مهندس پارک باراجین هستش نه پارک فدک البته یه زمانی بهش فدک میگفتن اما بهتره که حداقل نام میراث طبیعی شهرمون رو حفظ کنیم.

Shabdeez

Member
اقای مهندس با تشکر از همپیماییتون میخواستم بدونم که بالاخره مشخص نشد این مسابقه تو کدوم باشگاه؟؟؟؟

اقا ناسلامتی مسابقه اخر همین هفته سا!!!؟ در ضمن اگه ممکنه بفرمایید که مسابقه صبح برگزار میشه یا بعدازظهر؟

z_mohas

New member
هم پیمایی خوش گذشت؟من که قسمت نشد بیام. حیف.حالا مسابقه کدوم باشگاه برگزار میشه؟

z_mohas

New member
کسی جواب نداد، خودم پرسیدم، گفتم به بقیه هم بگم: مسابقه پرش 10صبح روز جمعه باشگاه البرز(باقرآبادی) برگزار میشه!

Shabdeez

Member
ممنون ونوس جان
البته درسته که مسعود اقا سرش الان خیلی شلوغه اما ایشون که خیلی دم از ارتباط و اطلاع رسانی میزنن چه خوب بود که اینجا هم یه خودی نشون میدادن.

z_mohas

New member
خواهش می کنم، به نظرم مسابقه امروز با وجود شرایط خیلی عجیب و غریب ، شروع خوبی برای امسال بود!از هیچی بهتره به هرحال!

شرایط داوری را در تاپیک اخبار هیئت سوارکاری توضیح دادم چیز عجیب و غریبی هم نیست (با این مقررات باراژ فقط برای نفرات بی خطا است)

cruz

Member
پاسخ : تقویم مسابقات هیئت سوارکاری استان ق&#15

نقشه ی مسابقه رو باید از کجا تهیه کنیم؟

alborz

New member
مسابقه 28 خوب برگزار شد از آقای باقرآبادی هم خیلی متشکریم که حداقل یه جای مناسب برای مسابقات آماده کردن و ما تماشاچی ها جایی برای نشستن داریم

mehdi63

New member
شبدیز مثل اینکه خیلی از خودت خوشت میاد ...چه قدر سواری بلدی که اینقدر ادعا داری حالا ؟؟؟حاضرم باهات مسابقه بدم....نمیدونم کی هستی منم نمیشناسی من از سوارکارای 15 ساله هستم اما ادعا نکن ...

بالا