کسی نظری نداره؟
همه نطر دارن ...هیچ کس به خودش اجازه نمیده رو اسب مردم قیمت بزاره
صحیح است
سرش به عربها بیشتر میخوره تا دره شور لطفا عکسهای بهتر و بیشتری اضافه کنید برای تشخیص عکسهایی که گذاشتید خیلی مناسب نیست
صورت اسب عرب مگر کوچک و با یک حلال کاملا مشخص نیست?صورت عرب کوچک?تر نیست?چون من توی عکس هایی که از نژاد عرب دیدم خیلی صورتشون کوچکتر و با یک انحنای کاملا مشخص بود ولی این اسب اصلا انحنایی ندیدم رو صورتش 'ممنون از راحنمایی هاتون ممنون میشم دوستان بیشتر نظر بدن تا بتونم ازتون اطلاعات خوبی بدست بیارم.سپاس از همه دوستان که نظر میدنسرش که میگه عربه
درهشور
دوستان منظورشون عرب خالص ایرانی هستصورت اسب عرب مگر کوچک و با یک حلال کاملا مشخص نیست?صورت عرب کوچک?تر نیست?چون من توی عکس هایی که از نژاد عرب دیدم خیلی صورتشون کوچکتر و با یک انحنای کاملا مشخص بود ولی این اسب اصلا انحنایی ندیدم رو صورتش 'ممنون از راحنمایی هاتون ممنون میشم دوستان بیشتر نظر بدن تا بتونم ازتون اطلاعات خوبی بدست بیارم.سپاس از همه دوستان که نظر میدن
ی سری به تایپک اسب درهشوری بزن میفهمی چه نزادی هست.
در این اسب ترکیبی از چندین نژاد دیده میشود.سر شبیه عرب. تنه دریک عکس شبیه یموت ..حتی نشانه هایی از کرد ودره شوری دراین اسب مشهوده...شما گفته اید قدش بلنده ولی من فکر میکنم کمتراز 150 مترباشه...درکل اسب جالبیه و بامزه .چنانچه سالم باشد و نجیب ومهربان تا 5میلیون تومان می ارزد...اگه همین حدود میخواهید سرمایه گذاری کنید خوب خوبه اگه چنانچه میتوانید بیشتر هزینه کنید بهتر دنبال گذینه دیگره بروید