آقای صنعتی من با شما موافقم.جایزه برای زمانی هست که تمام شرکت کننده ها اطمینان به داوری داشته باشند.نه اینکه بعد از مسابقات شایعه درست کنن که داور تقلب کرده.با این شرایط فعلی اصلا صلاح نیست جایزه در کار بیاد یا اگه میخوان جایزه بدن خیلی کم باشه تا کم کم اسبدارامون عادت کنن.برای اولین با جایزه اونم ماشین ... من که آینده شو زیبا نمی بینم.
دوست عزيز مگه ميخوان جو اسب رو كم يا زياد كنن كه جايزه رو از كم شروع كنن تا مالك ها كمكم عادت كنند؟؟؟؟؟
بله اينكه بين خالص و خارجي و توليدات داخل و وارداتي فقط يك جايزه باشه اشتباه هستش احتمالا دوستان اصفهاني براي اين مسئله راه حلي انديشيداند (تحقيق ميكنم و اطلاع ميدم)
ضمنا معمولا داوران تقلب نميكنند چون اين كار نفع شخصي براشون نداره اوني كه تقلب ميكنه برگزار كننده هستش
چيزي كه مالك رو جذب يك مسابقه ميكنه يا شركت در يك مسابقه باز ميداره نحوه برگزاري هستش نه مقدار جايزه جايزه فقط براي تشويق بهترين توليد كننده هستش و ترغيب سايرين به توليد حساب شده و علمي . همونطور كه همه در سالهاي اخير شاهد بوديم در يكي از استانهاي مدعي برگزاري مسابقات سال به سال بجاي پيشرفت و بالا رفتن سطح كيفي مسابقه پس رفت كرده و هر سال تعداد شركتكنندگان در مسابقه كمتر شده و هر بار با بهونه هاي مختلف مواجه شديم مثلا : دست تنها بوديم . كسي اسپانسر نشد . كسي همكاري نكرد . فلان شد و بهمان شد.............
اينها فقط بهونه هستش و توجيه عملكرد ضعيف وگرنه چرا در خوزستان هر سال اسبهاي بيشتري شركت ميكنند؟ در سال 90 از استانهاي اصفهان يزد و حتي كرمانشاه هم شركت كرده بودند و هيچكس هم به نحوه داوري اعتراضي نكرد؟؟؟؟ من از مالكين واقعا عذر ميخوام مالك هر دو اسب از دوستان خوب بنده هستند و فقط من باب مثال عرض ميكنم اعتراض موقعي صورت ميگيره كه در عين ناباوري همگان امتياز شقران در آيتم سرو گردن از ذوالفقار بهزادي بيشتر شد به نظر شما داوران اون سرو گردن رو پسنديدند يا دستهاي پشت پرده و مشكلات موجود بين افراد باعث اين قضاوت شد
به هر حال اميدوارم كسي با متنج كردن اهذان و به هم ريختن جو سعي نكنه براي افكار شخصي خودش طرفدار جمع كنه و اميدوارم روزي رو ببينيم كه بجاي خالي كردن زير پاي همديگه :دست در دست هم دهيم به مهر ميهن خويش را كنيم آباد ...