دوست عزیز من با سلام ورودت رو به سایت تبریک میگم. فردا دوتا عکس تو همین تاپیک برات میزارم که همه این قسمتهارو با اسم فارسیشون بشناسی(چون باید اسکن کنم)Kat گفت:با سلام به تمامی اعضای گروه،
می خواستم از هر کی که می تونه کمکم کنه، خواهش کنم اسم های فارسی قسمت های مختلف سم رو بهم بگه. از همتون ممنونم
اسامی فارسی هم داریم ولی بعضا اسامی انگلیسی رایج تر هستند ..!Kat گفت:آره راست می گین، اگه تو بخش آناتومی باز می کردم بهتر می بود. ولی دست همگی درد نکنه! بعد برای استخوان های سم هم اسمهای فارسی داریم، یا اسمهای لاتینش استفاده می شه؟
فکر نمی کنم لزومی داشته باشد . نعل بندی یک شاخه تخصصی جداگانه است . اما ساختارها در هر صورت زیر مجموعه کالبدشناسی است .♘ امیرحسین ♞ گفت:کلا لازم نیست نعل بندی زیر گروه آناتومی بشود؟
دوست خوبم عکسها و نانها را برایتان ارسال نمودم و امیدوارم توانسته باشم کمکی کرده باشم.Kat گفت:مرسی از کمک همه : ، فقط چندتاشونم به من خیلی کمک می کنه! واقعاٌ به اسماشون احتیاج دارم!
در انجمن مطلبی درباره آناتومی گوسفند نخواهید یافت ! اگر موضوع خاصی مد نظر شما است شاید بتوانم در جعبه پیامهای جادوی بپرسید پس از بررسی و تحقیق پاسخ شما را بدهم !مرضيه م گفت:سلام
بچه ها درباره آناتومي گوسفند مخصوصا متاكارپ مطلبي داريد؟
ممنون مي شم